-30% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Zen - Canvastavlor och canvastryck

228 produkter tillgängliga i denna kategori

Tryck på duk Natural Lightness (1 Part) Wide
Bästsäljare
Tryck på duk Center (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Center (1 Part) Wide
Moderna motiv Big Buddha
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Big Buddha
Tryck på duk Zen: Cherry Blossoms IV
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Zen: Cherry Blossoms IV
Tryck på duk Mandala: Knot of Peace
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Mandala: Knot of Peace
Moderna motiv Garden of Calm
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Garden of Calm
Tryck på duk What we think, we become
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla What we think, we become
Tryck på duk Enlightened Buddha
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Enlightened Buddha
Tryck på canvas Zen och bambu
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Zen och bambu
Tryck på duk A stone in a desert
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla A stone in a desert
Tryck på canvas Siddhartha
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Siddhartha
Moderna motiv Buddhistiska ritual
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Buddhistiska ritual
Tryck på canvas Land of Zen
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Land of Zen
Tryck på canvas Modig drake
från
453,78 kr
648,36 kr
Canvastavla Modig drake
Tryck på duk Orientalisk sol
från
477,27 kr
681,93 kr
Canvastavla Orientalisk sol
Moderna motiv Spa Stones (4 Parts)
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Spa Stones (4 Parts)
Moderna motiv Stone Quartet (4 Parts)
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Stone Quartet (4 Parts)
Moderna motiv Prayer (1 Part) Narrow
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Prayer (1 Part) Narrow
Moderna motiv Calm Mallow (1 Part) Pink
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Calm Mallow (1 Part) Pink
Tryck på canvas Moment of Peace (3 Parts)
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Moment of Peace (3 Parts)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zen - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Zen finner du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Zen så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zen är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Zen fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Zen finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Zen är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Zen finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Zen, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Zen för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zen finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zen att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Zen är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zen passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Zen är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Zen lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Zen som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Zen skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Zen som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Zen. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zen kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Zen utgörs av delar som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Zen i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZen och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Zen . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Zen passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerZen och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Zen ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!