tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Zen - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Center (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Silence is Golden
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Zen: Sand and Stone
från
530,55 kr
757,98 kr
Canvastavla Young Buddha
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla In a tropical forest
från
381,06 kr
544,50 kr
Canvastavla Indian Garden
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Buddha and waterfall
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Spa Stones (4 Parts)
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla Stone Quartet (4 Parts)
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla Prayer (1 Part) Narrow
från
313,02 kr
447,21 kr
Canvastavla Calm Mallow (1 Part) Pink
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Moment of Peace (3 Parts)
från
325,35 kr
464,85 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Zen - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Zen finns fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Zen så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zen är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Zen fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Zen finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Zen är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Zen finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Zen, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Zen för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zen finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zen att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Zen är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zen passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Zen är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Zen lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Zen som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Zen skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Zen som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Zen. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zen kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Zen utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Zen i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZen och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Zen . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Zen passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenZen och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Zen ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!