inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Into
the wild
~Art Collection~

Upptäck naturens ljud och dofter som tavlor och posters

Besök kollektionen
into-the-wild

Into the wild

Blunda. Känner du de varma solstrålarna på dina ögonlock? Ta ett djupt andetag. Känn doften av berg, skogar, floder... Hösten är här nu och den känns så närvarande i kvällsdimmans och i doften av vinden som blåser på hästens man. I vår senaste kollektion har vi kombinerat stämningen av melankoli och reflektion som oundvikligen åtföljer slutet av sommaren med en universell beundran till naturens skönhet. Låter du dig bli fängslad av höstens magi?

Free yourself

My wish is to stay always like this,
living quietly in a corner of nature. Claude Monet

Pure nature

Into The Wild Extraordinär kollektion av posters och tavlor

Höstens ankomst är ett magiskt ögonblick. Känslan av kvällsdimma och svalare vindar smeks vi av denna helt nya känsla... Det är inte tråkighet - utan en blandning av reflektion och melankoli kombinerad med universums eviga styrka och skönhet. Into The Wild-kollektionen med posters och tavlor är en hyllning till naturen höstkänsla: majestätisk, stolt och hisnande. Vi har kombinerat skönheten i landskapen (fortfarande omgiven av grönska, men redan omfamnad av en sval dimma) med konstnärliga bilder av djur som ger hela kollektionen en unik karaktär.

Lugn och ro för kropp, själ och sinnen Konstnärliga motiv

Fotografier av hästar och berg är ett av huvudmotiven i Into The Wild-kollektionen. Våra färginspirationer kretsar inledningsvis kring varma nyanser av brunt som sedan sjunker in i en dimma tillsammans med kallare toner. Helheten kröns med motiv baserade på värme och riklig grönska - nyansen som vi förknippar med öppna landskap som ger rymd och inbjuder till en tyst sensorisk inhallation av naturens majestätiska uppenbarelse. Dessa konstnärliga motiv passar perfekt in i den minimala naturtrenden och förtrollar alla med sin uttrycksfullhet - och varje motiv finns antingen som en inramad modern poster eller som en klassisk tavla.

Konstnärliga bilder på natur och djur