inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Michelangelo tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Abduction of Ganymede
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Madonna of Bruges
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Madonna and Child
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Rondanini Pieta
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Flood
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Dying Slave
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Sculpture of David
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Delphic Sibyl
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Prophet Isaiah
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Study of the Libyan Sibyl
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Libyan Sibyl
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Creation of Adam
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Inv.
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Ezekiel
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Study of a Head
från
327,60 kr
504,00 kr
Michelangelo anses vara den största konstnären genom tiderna. Han arbetade med konst, arkitektur, skulptur och poesi, och hans fresker i Sixtinska kapellet är kända för alla konstälskare. Många har också fångat Michelangelos hjärtan med sina reproduktioner, som gärna används som dekoration i hem, lägenheter och kontor. Michelangelos tavlor är bevarade i fina pastellfärger! Bimagos tavlor med bibliska scener passar perfekt in i klassiska, rustika och vintageinteriörer.

Tavlor av Michelangelo

Michelangelo Buonarroti är en av renässansens mest kända konstnärer. Han var inte bara en konstnär. Han var en skulptör, arkitekt, konstnär och poet som hade ett stort inflytande på tidens konstnärer och konst. Han erkändes som en lärare som djupt påverkade hans samtida kollegor. Michelangelo var en mycket hängiven man och det är därför hans verk i allmänhet följde ett religiöst tema. Han tyckte att skönhet var ett gudomligt attribut där han försökte uttrycka den gudomliga skönheten i alla sina verk eftersom han trodde att detta var det sätt på vilket Gud uttryckte det för mänskligheten. En av de främst kända verken är fresken i Sixtinska kapellet. Micheangelos målningar och verk återspeglar en karaktär som anses vara renässans. Han är intresserad av att representera människans skönhet och perfektion och ibland även ignorera realismens egenskaper.

Visa mer Visa mindre

Michelangelos verk

Även om skönhetideal och trender har förändrats genom åren blir en målning av Micheangelo aldrig omodern! Oavsett vem som kommer människan alltid att fascineras av hans verk! Älskar du Michelangelo eller vill du bara dekorera ditt hem på ett unikt sätt?! Då har Biago ett superbt erbjudande åt dig! I vår kollektion hittar du vackra reproduktioner av Michelangelo. De veckra färgerna, ofta i pastellfärger, i Michelangelos verk gör den till en hypereleg dekoration. Målningarna är så distinkta att nästan alla som tittar på dem kan känna igen sin författare. De är idealiska i rum inredda i klassisk, minimal, rustik eller vintage stil. Glöm inte att Michelangelos reproduktioner kan vara en perfekt present till bröllop eller födelsedag.

Perfekt för sovrummet

Michelangelos reproduktioner är perfekta för sovrummet! Om du vill göra ditt rum ljust, välj en reproduktion med ljusa pastellfärger, kombinera dem med klassiska och lätta möbler. Välj vita skåp med stora spegeldörrar, dekorera ditt rum med vita eller ljusblå gardiner. Du får ditt eget lilla paradis och utrymme för avkoppling i ditt eget hem.

Dekorera ditt vardagsrum

Behöver du något utöver det vanliga för att dekorera ditt vardagsrum?! I vår kollektion har vi reproduktioner av Michelangelo som kan vara rätt lösning för dig! Du kan matcha en av reproduktionerna till ett klassiskt, vintage, minimalistiskt eller rustikt vardagsrum. Om du vill ha något enkelt i minimalisktisk stil, välj en reproduktion med ljusa färger och mindre definierade egenskaper, kombinera moderna soffor och t.ex. ett soffbord av glas. Om du tycker att ett perfekt vardagsrum istället går i en klassisk stil, välj en reproduktion med distinkta färger och gudomliga representationer. Välj en klassisk möbel i mörkt trä, lägg till en pendelklocka och några vackra dekorationer och om du är schackälskare lägg till ett soffbord och ett schackbräde. Denna kombination av objekt kommer att imponera även de mest kritiska och kräsna personerna. Älskar du en enkel och rustik stil men tycker du att Michelangelo är för elegant för ditt vardagsrum? Oroa dig inte, många av den här konstnärens verk passar också riktigt bra för mera moderna rum! I vår kollektion hittar många olika konstverk som kan passa ett mera modernt vardagsrum. Till exempel: "Michelangelos berömda målning" (Nr 50775).