inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare art deco

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Letar du efter ett tillbehör som gör att du kan separera utrymmet i ditt rum och samtidigt öka det visuella värdet på din inredning? Missa inte kollektionen av art deco-rumsavdelare från bimago! Art Deco-rumsavdelare är originaltillbehör som består av 3 eller 5 delar och som utmärker sig för sin tillförlitlighet, sitt precisionsarbete och sin tidlösa design. Vi erbjuder både flerfärgade rumsavdelare och modeller i svarta, grå eller gröna nyanser. Art Deco-rumsavdelaren kan användas inte bara i hemmet, utan även på kontoret eller i spaet!

Art Deco fällbar rumsavdelare

Rumsavdelaren är ett dekorativt element med stor effekt, tänk bara på användningen av rumsavdelare som ett gammalt omklädningsrum i affärer, där kvinnor brukade byta kläder, nu har art deco-rumsavdelare flera användningsområden, bland annat har de till uppgift att separera olika rum. Art deco-väggar används för att separera rum, ofta för att separera vardagsrummet från sovrummet, och de väljs för att de är billigare, snabbare och mer praktiska än det murverk som skulle krävas för att bygga upp en skiljevägg. Det finns många sätt att använda art deco-rumsdelare, ett annat sätt är att inte använda dem för att separera utan bara för att dekorera, alltså som ett dekorativt element i hemmet.


 

Art deco-väggar

En gång i tiden var rumsavdelare en mycket användbar möbel, de användes för att kunna byta kläder i total avskildhet, men nu kan de användas på så många olika sätt. Vi har skapat en mycket intressant och eklektisk kollektion av art deco-rumsavdelare.Motiven du hittar är färgstarka och slående, men alltid mycket eleganta.Du hittar många mönster, särskilt geometriska, vilket är stilens starka sida. Art deco-rumsavdelare kan användas för att dela upp rummen i en loft- eller studiolägenhet, men de kan också användas som ett dekorativt och inredningselement, de är definitivt mycket mångsidiga. Art deco-rumsavdelaren är definitivt en högkvalitativ möbel, ramen är gjord av furu så den är mycket hållbar och har en vacker ljus färg.