Siesta EspañolaSiesta EspañolaSiesta EspañolaSiesta Española

KÄNN DUENDE

Siesta Española

Spaniens
romantiska charm

Detta oöversättliga ord är kärnan i den spanska andan. Den indikerar inte bara ett eldigt temperament och okuvlig kreativitet, utan också en inspirerande drivkraft, en känsla av förening med naturen och en öppenhet för att vara här och nu. Du behöver inte förstå den helt och hållet för att du ska kunna ge efter för duendes magi. Fördjupa dig i de lugnande gråa färgerna på den klippiga kusten, den varma sandens beigefärgade färger och den turkosa skimrande havsytan. Låt dig inspireras av vår kollektion och känn hur den spanska solen fyller dina väggar!

Siesta Española
Siesta Españolae

Flamenco med de fyra elementen

Det är dags för siesta - väggdekorationer inspirerade av Spaniens anda

Siesta Española-kollektionen är en sensuell resa genom den iberiska halvön, en inbjudan att begrunda och återuppleva semesterminnen. De mjuka färgerna från jorden och sandstränderna smälter samman med det intensivt turkosa vattnet som omsluts av solens eldiga strålar. Du kommer att bli förtrollad av fridfulla medelhavslandskap, paradisiska stränder, förtrollande smala gator och klippiga kustlinjer. Kanske är det här du hittar motiv från tidigare somrar, eller kanske lite inspiration för nästa sommar? Vår senaste kollektion förflyttar dig till en liten spansk stad och låter dig glömma vardagens bekymmer för en stund: lägg dig i skuggan av en palm, lyssna på havets brus och låt den sorglösa semesterandan skölja över dig.

Kalejdoskop av kulturer

Alla vackra inredningar är lika vackra,
varje inredning är vacker på sitt eget unika sätt.

Som det anstår ett land som har berikat världen med storheter som Picasso, Gaudi och Dali imponerar Spanien med sin rika kultur, där europeiska influenser har blandats med moriska och Nya Världens influenser under århundradena. Här blandas det exotiska med traditionen i en harmonisk duo och blir en ständig inspirationskälla för designers och arkitekter över hela världen. Interiören i spansk stil är okuvlig, full av kreativ energi och vitalitet. Upptäck bimago tavlor och posters och skapa ditt eget spanska paradis i hemmet.

;