inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

MIAMI VIBEArt Collection

MIAMI VIBE

Föreställ dig en plats där sommaren aldrig tar slut, där människor njuter av ett bekymmersfritt liv och lever fullt ut, där färgerna är livliga och havsvattnet alltid är varmt. Är vi i ett paradis? Nej, det är Miami! Upptäck den unika atmosfären i en stad där det tropiska klimatet möter det latinska temperamentet och den amerikanska drömmen. Låt dig inspireras av den senaste kollektionen Miami Vibes och fördjupa dig i nyanser av rosa, turkos och gult!

Miami Vibe

Miami VibesDen nya bimago-kollektionen

Oavsett var du befinner dig och oavsett vädret utanför ditt fönster kan du skapa en bekymmerslös sommarstämning direkt från Miami Beach i dina egna fyra väggar! Den första och viktigaste komponenten är en skjorta med tropiskt tryck, så ta på dig den, och nu är du redo att välja rätt dekorationer. Arrangemang i Miami Beach-stil passar perfekt till canvasutskrifter och affischer i turkosa nyanser och understryker inredningens kustnära karaktär. Om du längtar efter en inredning med stil och inte är rädd för djärva lösningar, satsa på affischer i rosa nyanser. Du kan också välja 80-talsmönster som posters och tavlor i retrostil. Neonljus och art déco-papper kommer att passa perfekt ihop och ge Miami-inredningen en kraftfull accent, eller som amerikanerna kallar det - eye candy. Upptäck den senaste kollektionen från bimago och lägg till en gnutta sötma i din inredning.

Tropisk metropolSommar, neon, rosa nyanser och...

Strand, sol, hav, men vad är det som saknas? Just det, Art Déco-arkitekturen! Miami har nästan flest av dem i världen - över 800 historiska byggnader! Fans av den berömda tv-serien från 1980-talet som utspelade sig i staden kommer att känna igen många av dem. En gång i tiden var staden ökänd, men nu är den ett favoritresmål för kändisar och alla som letar efter en sorglös, somrig atmosfär och smakfull design, förstås! Har du tröttnat på den osynliga minimalismen? Den här platsen är full av inspiration för soliga inredningar, och den kommer snabbt att visa dig den sanna innebörden av carpe diem: långa promenader på stranden, smutta på fruktiga drinkar och utforska ännu fler nyanser av rosa. När allt kommer omkring är färgerna fibrerna i den här staden - införliva dem i din inredning och ta vara på dagen!