inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Posters 50x50 cm idealiska för din inredning

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Saknar din interiör utmärkande dekorationer och starka, uttrycksfulla accenter? Bimagos 50x50 cm stora posters kommer inte att undgå någons uppmärksamhet! De stora 50x50 cm stora posters i en väggram är perfekta om du letar efter en elegant väggdekoration eller en present till en älskad person. De 50x50 cm stora posters kan arrangeras på vilket sätt som helst - med passepartout, i en enkel svart, silver- eller guldram. Tack vare detta smälter de perfekt in i färger och inredning!

Poster 50x50

Posters i måttet 50x50 är en speciell och avancerad dekoration för att dekorera din inredning. Storleken och formen på denna typ av dekoration gör dina väggar speciella. Tack vare det stora utbudet av teman och stilar kan alla få sin smak och sina preferenser tillgodosedda. För de som älskar klassisk eller romantisk stil rekommenderar vi blommiga teman eller vintagemotiv. För dem som älskar etnisk stil föreslår vi att du väljer motiv av djur eller motiv av exotiska växter och blommor. Om du letar efter något som kan dekorera ditt barnrum har vi skapat en särskild avdelning för posters för barn. Tonåringar gillar motiv av bilar, världskartor eller minimalistiska posters. Om ditt hem har en modern stil föreslår vi att du använder motiv med geometriska och abstrakta former.

Visa mer Visa mindre

50x50 poster

En 50x50-poster är perfekt att hänga på väggen bakom en säng eller på ett skrivbord. Om du vill göra dessa dekorationer ännu mer speciella rekommenderar vi att du ramar in dem med färgade ramar om du väljer något modernt och med träramar i guld eller silver om du väljer något klassiskt, glamoröst eller vintage. Våra produkter är inte bara perfekta för heminredning, utan du kan också använda dem på kontoret, i en tatueringsstudio eller på en restaurang. Om du vill göra väggarna på ditt kontor speciella rekommenderar vi att du väljer något enkelt i minimalistisk stil eller färgstarka landskap som hjälper dig att slappna av och komma bort från det monotona arbetet. Då våra produkter är så speciella att du snabbt och enkelt kan göra din inredning speciell.