inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter i vintage stil

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Old-style Plants
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Palm Sketch - First Variant
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Jurassic Ginkgo
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Homeliness
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magic Night Plants
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Flowers in the Hair
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Abstract Exotic
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Watercolor Poppies
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Om du känner för att gå tillbaka i tiden kan du ta en titt på vårt sortiment av vintage fototapeter och ge din inredning en retrokänsla. Tillbaka till den gamla goda tiden! Letar du efter inredning som påminner om äldre mönster? I vårt galleri hittar du vintage fototapeter som kommer att förhöja din inredning med en raffinerad känsla! Från retroillustrationer till gamla världskartor: alla våra vintage fototapeter ger ditt rum en unik känsla som aldrig kommer att gå ur tiden!

Vintage fototapeter för en häpnadsväckande effekt

Vill du ha en atmosfär där alla är bekväma och entusiastiska över att skapa nya idéer? Vill du lämna dina gäster mållösa? Välj en urban stil med våra vintage fototapeter för en häpnadsväckande effekt. Vår kollektion erbjuder unika alternativ med mönster som efterliknar betong, grova väggar, tegel eller betongplattor. Denna kollektionen kommer att skapa en modern atmosfär i ditt rum och skapa en elegant och fantastisk stil. Denna lösning gör även att dina rum upplevs större och rymligare. Du garanterar dig och dina gäster komforten att spendera tid i en miljö som de redan känner till.


 

Urban jungle inom fyra väggar

Denna typ av fototapeter kan användas för att dekorera ett studentrum eller ett vardagsrum. Det är också ett attraktivt val för kontor, cafeér, butiker eller köpcentra. I synnerhet kommer t.ex. cementtapeten berikad med växtmotiv i form av en monstera att skapa en riktig ''urban jungle'' atmosfär. Du kan sedan kombinera den med tropiska växter och moderna möbler. Om du föredrar att en mer trendig och snygg stil, kombinera industriella fototapeter med växter med geometriska former.

Matcha med vintage färger

Fototapeter i industriell vintage stil är perfekta för att pryda monokromatiska eller enfärgade rum. De passar särskilt bra med neutrala nyanser och höstfärger. För att mildra den industriella eleganta effekten kan du kombinera dem med mörkare färger, såsom: brun, blå, grön eller vinröd, eller välja ljusare färger som vit, grå eller beige. Vi rekommenderar fototapeter i vintage stil inte bara för stadsälskare utan även som ett effektivt tillskott till postindustriella loftinteriörer.