inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Dukar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
En korrekt vald duk är grunden för ett väldukat bord! Och även om den klassiska snövita och felfria duken fortsätter att glädja med sin tidlösa minimalism, väljer vi allt oftare att liva upp bordsdukningen genom att välja djärvare mönster, t.ex. inspirerade av botaniska eller geometriska motiv. De dekorativa dukarna från bimago kollektionen är ett utmärkt sätt att förgylla matsalen eller köket varje dag. Upptäck det själv!

Bordsdukar

En viktig del av våra bord är definitivt duken, men glöm den gamla mormors duk full av spetsar, våra dukar och bordsdukar är mycket eleganta och speciella, de kommer att ge ditt bord en sprint. Dessutom har vi perfekta dukar för varje tillfälle, till exempel är vår julduk ett riktigt måste i vår kollektion av bordslinne. Som vi nämnde ovan har vi inte bara dukar, men i allmänhet är våra bordsdukar mycket populära eftersom texturerna på alla våra bordsdukar är eleganta och färgglada och passar till alla typer av bord och alla stilar i ditt hem, särskilt i ditt kök.


 

Originella bordsdukar

Vi gillar inte banalitet och därför är dukarna och bordslinne på vår webbplats mycket eleganta men framför allt originella och speciella. Vi älskar den originella känslan som en enkel duk kan ge ett bord. Kom ihåg att duken är ett viktigt tillbehör i köket, den kan definitivt förändra utseendet på köket eller, om du har ett bord i vardagsrummet, även utseendet på hela rummet. Som vi nämnde ovan har vi skapat en serie originella dukar som passar perfekt för julen, så vi bjuder in dig att ta en titt på urvalet av juldukar på vår webbplats. Alla våra dukar är mycket stora: 140 cm höga och 100 till 300 cm långa. De är alla tillverkade av stretch-panamapolyester och är alla fläckbeständiga, och du har ett brett urval av färger och strukturer, t.ex. blommiga, geometriska eller moderna, kort sagt texturer för alla smaker och stilar.