inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Vardagsrum tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Wood in Pastels
från
584,91 kr
Tapet Polar Boards
från
584,91 kr
Tapet Shiny Boards
från
584,91 kr
Tapet Warm Wood
från
584,91 kr
Tapet Stone Wood
från
584,91 kr
Tapet Alhambra Wall
från
584,91 kr
Tapet Rusty Dawn
från
584,91 kr
Tapet Grey Marble
från
584,91 kr
Tapet Green Twigs
från
386,91 kr
Tapet Wild Leaves
från
386,91 kr
Tapet Long Leaves
från
386,91 kr
Tapet Jungle Leaves
från
386,91 kr
Tapet Net (Pink)
från
386,91 kr
Tapet Old Metal
från
584,91 kr
Tapet Raw Boards
från
584,91 kr
Tapet Road to Hell
från
584,91 kr
Tapet Black Marble
från
584,91 kr
Tapet Thunders
från
584,91 kr
Tapet Red Concrete
från
584,91 kr
Tapet Stained Wood
från
584,91 kr
Tapet Wooden Hut
från
584,91 kr
Tapet Old Plaster
från
584,91 kr
Tapet Dark Boards
från
584,91 kr
Tapet Rusty Plate
från
584,91 kr
Tapet Red Metal Sheet
från
584,91 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Uppdatera ditt hem med moderna tapetmönster som omedelbart ger den effekt du vill ha! Ett av de enklaste sätten att förvandla ditt vardagsrum är att använda designertapeter för vardagsrummet, oavsett om du vill ha en avslappnande atmosfär med neutrala färger eller en riktig färgklick. Designerstapeter för vardagsrum kan också användas för att framhäva ett särskilt arkitektoniskt inslag. Upptäck bimago fototapeter - enkla att installera och effektiva!

Tapeter för vardagsrum: de senaste trenderna inom väggdekorer

Trenderna för 2020 kommer i överflöd berikade med mycket inspiration: å ena sidan har vi motiv relaterade till natur och naturliga material, å andra sidan finns dekorationer som återspeglar och hänvisar till klassisk konst och art deco. Hur förändrar och förnyar man sitt hem och tar samtidigt dessa i beakt? De mest moderna färgerna denna säsongen är olika nyanser av grön som man kan kombinera utan att rädsla för att göra fel. Det finns många motiv i trendiga färger, såsom mynta, smaragd eller djup mörkgrön. Tapeter till vardagsrum ska vara eleganta så vi rekommenderar att du kombinerar denna färg med ett geometriskt mönster. Naturliga material som sten, trä eller marmor ger ditt hem ett vackert utseende. Men om du inte vill genomgå en större renovering utan bara en liten uppdatering rekommenderar vi en tapet som imiterar någon av dessa material. Använder du tapeter i vardagsrummet kan du inte misslyckas att skapa ett modernt och snyggt hem. Dessa tapeter passar även perfekt i sällskap med blomvaser och gröna växter. På detta sätt kommer du att få en sammanhängande och fashionabel dekor.

Läs mer Läs mindre

Tapeter för vardagsrummet - blommor och dekorationer inspirerade av naturen

Ekologiska alternativ har inte bara påverkat hur vi äter utan även inredningstrender. Vi har redan sett uppsättningar där vi introducerar blommotiv i hem på olika sätt skapar en uppsjö av möjligheter. Ett intressant komplement till denna trend kan vara en tapet med blommor. Detta tema är extremt universellt och tidlöst. Tapeter i vardagsrummet med blommor kännetecknas av deras mångfald - det finns både vintage design, moderna collage och konstnärliga kompositioner. I ett större rum kan vi introducera förstorade blommotiv. Blommor kan också ta formen av moderna collage. I kombination med geometriska former eller andra motiv kommer de att skapa en trendig och framför allt unik stil. Möjligheterna att kombinera blommig tapeter är praktiskt taget obegränsade. Titta också på vårt stora utbud av inramade posters och dekorativa målningar för vardagsrum.

Tapeter för vardagsrum - intressanta idéer för renovering av ditt vardagsrum

I moderna hem har vardagsrummet ofta flera funktioner: det är anslutet till köket, matsalen och ibland också till kontoret. För att organisera detta utrymme är det önskvärt att separera dessa enskilda områden av rummet med hjälp av dekorationer och möblemang. Ett idealiskt sätt att göra detta är att tapetsera ditt vardagsrummet , till exempel nära ett matbord. Tack vare detta kommer vi kunna betona fördelningen av ytan på ett elegant sätt. Geometriska mönster eller ljusa färger som 3D-motiv är också idealiska som tapet på en vägg med en TV eller ett väggskåp framför. En tapet på en av väggarna i vardagsrummet gör att du får en extremt modern känsla. Vi kan kombinera tapeten med en liknande väggfärg eller använda kontrastfärger. Bland motiven i Bimago-kollektionen finns blommor, djur och landskap samt motiv inspirerade av vintage-estetik. Moderna tapeter med många dekorativa möjligheter skapar en unik atmosfär i ditt vardagsrum.