inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Skandinaviska tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Lunar Road
från
406,26 kr
Tapet Dense Structure
från
406,26 kr
Tapet Braided Theme
från
406,26 kr
Tapet Braided Faces
från
406,26 kr
Tapet Simple Elegance
från
406,26 kr
Tapet Girly Stripes
från
406,26 kr
Tapet Feathery Beauty
från
406,26 kr
Tapet Tropical Flora
från
406,26 kr
Tapet Spring Ornament
från
406,26 kr
Tapet Shiny Nature
från
406,26 kr
Tapet Forest Dance
från
406,26 kr
Tapet Forest Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Sorted Nature
från
406,26 kr
Tapet Ivy Shoots
från
406,26 kr
Tapet Rural Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Sea Boards
från
614,16 kr
Tapet Sleepy Mosaic
från
614,16 kr
Tapet Wild Banana
från
406,26 kr
Tapet May Birds
från
406,26 kr
Tapet Moroccan Set
från
406,26 kr
Tapet Exotic Pattern
från
406,26 kr
Tapet Mint Melody
från
406,26 kr
Tapet Boards in Grey
från
614,16 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Scandi tapeter är en brytning med klassikerna till förmån för modern, skandinavisk design. Geometriska, djärva mönster och originella färgkombinationer är det som kommer att få din inredning att se ut som från kataloger. Gillar du dämpade färger och lugna interiörer? Om du drömmer om ett hus i nordeuropeisk stil är skandinaviska tapetuppsättningar gjorda just för dig! Den skandinaviska stilen har på senare tid blivit mycket populär. Det är inte konstigt, dess delikatess och transparens kan lugna nerverna och göra ditt hem till en oas.

Skandinaviska design tapeter

Om du uppskattar elegans, referenser till naturen och varma färgkombinationer ska du särskilt uppmärksamma skandinaviska tapeter. Det som utmärker dem är den höga kvaliteten på hantverket, hållbarheten och originaliteten. På bimago hittar du skandinaviska tapeter för både barn och vuxna. Vårt sortiment är exceptionellt omfattande så att alla kan välja en produkt som passar perfekt för deras preferenser och behov. Behöver du en unik tapet till ditt sovrum i skandinavisk stil? Du kanske letar efter något till vardagsrummet eller matsalen? Vi försäkrar dig om att vårt erbjudande väntar på dig ett lämpligt mönster och en sådan tapet i skandinavisk stil som kommer att förändra inredningens karaktär. Tack vare den kan du framhäva rummets atmosfär och göra det ännu mer mysigt. När du väljer skandinaviska tapeter från bimago-kollektionenkan du vara säker på att de är hållbara.


 

Tapeter i skandinavisk stil

Tapeter i skandinavisk stil kommer snabbt att övertyga även de som är tveksamma till om arrangemang med detta motiv är eleganta. Kolla in våra mönster, bland dem finns det utan tvekan det rätta. Tapeter i skandinavisk stil kommer att dekorera väggarna i ditt hem och garantera en fantastisk effekt. Tapeterna i skandinavisk stil kommer att dekorera väggarna i ditt hem och ge en fantastisk effekt. Du kan kombinera dem med etniska eller moderna accessoarer, det beror på din fantasi. Våra produkter kännetecknas av mångfald, vi har bland annat geometriska tapeter i skandinavisk stil. I vårt skandinaviska sortiment finns en mängd geometriska tapeter som passar både i stora och relativt små rum. Tapeter i skandinavisk stil kan dekorera ditt kök, vardagsrum och ditt och ditt barns sovrum. De har länge varit en del av moderna inredningstrender, även på grund av sin mångsidighet. Var inte rädd för djärvare lösningar, till exempel tapeter för matsalen i skandinavisk stil. Kom också ihåg att du kan dekorera endast en eller två väggar om du föredrar minimalistiska lösningar. Vi rekommenderar våra skandinaviska tapeter till alla som drömmer om ett vackert och stämningsfullt hem.