inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Galleriväggar för alla rum - posters för alla rum

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Sommarminnen
från
1 600,20 kr
Tavelväggar Havsbris
från
2 077,29 kr
Tavelväggar Vinterväxt
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Höstens hav
från
1 202,58 kr
Tavelväggar Dimma
från
1 628,91 kr
Tavelväggar Vänner
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Havets natur
från
1 580,94 kr
Tavelväggar Lycklig trio
från
1 566,81 kr
Tavelväggar Egentid
från
1 178,46 kr
Tavelväggar Aztec guld
från
1 076,85 kr
Tavelväggar Rosa pioner
från
1 157,58 kr
Tavelväggar Enkelt liv
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Höstbukett
från
1 511,82 kr
Tavelväggar Abstrakt duo
från
1 744,38 kr
Tavelväggar Hemma
från
756,72 kr
Tavelväggar Resor
från
2 007,27 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Posteruppsättningar är dekorationer som möjliggör en effektiv omvandling av arrangemanget! Kompositioner av flera posters med en enhetlig färg eller ett enhetligt tema är ett intressant förslag. Posteruppsättningar för rum är en originell inredningslösning som är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet, där den är en distinkt accent som binder ihop hela arrangemanget! I bimago-kollektionen erbjuder vi färdiga uppsättningar av noggrant utvalda posters som kommer att glädja dig med sin design.

Väggallerier för varje interiör

En ny attraktiv stil har kommit till bimago. Nu kan du köpa en uppsättning väggalleri som passar in i vilken inredning som helst. Du hittar ramar i olika storlekar, former och material. Ramarna förskönar din miljö och den dekoration eller det motiv som du vill rama in. Du kan skapa en egen liten konstvägg genom att placera flera inramade dekorationer bredvid varandra eller helt enkelt hänga upp dem på olika ställen i hemmet. Skydda dina posters eller foton med våra fantastiska ramar! En uppsättning ramar kan också vara en bra present till ett speciellt tillfälle. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, köp våra produkter och skapa din dröminredning! Vi rekommenderar att du besöker Bimago och tar en titt på resten av våra fantastiska dekorativa produkter.

Inramade postersets

På bimago kan du köpa en inramad posterkollektion för din inredning. På Bimago hittar du posters i olika stilar, storlekar och färger. De kan anpassas till alla typer av hem och inredningar. Dessutom behöver du inte lägga extra pengar på att rama in dem. Gör din inredning unik på ett enkelt och billigt sätt med våra inramade posterkollektioner. Seten är inte bara perfekta för hemmet, utan även för att dekorera kontorsväggar, spa och hotellkorridorer. Följande uppsättningar är också bra presenttips för speciella tillfällen. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök oss och ta en titt på resten av stora utbud.