-50% rabatt på utvalda produkter

Erbjudandet gäller till 2024.06.18

Frakt

Vi fraktar våra produkter till många olika Europeiska länder. Leverans sker under dagtid.
När vi överlämnat din beställning till kurir skickas en automatisk försändelsebekräftelse till dig via e-post med ett spårnummer och en länk med vilken du kan följa din försändelse och även se beräknad leveranstid. Vi ber dig att följa försändelsen för att kunna se och följa upp när leverans sker då ingen telefon- eller SMS-avisering sker..

Gratis leverans för alla beställningar

För leveranser till länder utanför EU tillkommer tull, moms och eventuella extra avgifter. Om ditt land inte finns med på listan vänligen kontakta oss innan du lägger din beställning så vi kan beräkna exakt fraktkostnad.

OBSERVERA! Den exakta fraktkostnaden kan vara högre än ovan angivna standardkostnader om leveransadressen är markerad av kuriren som otillgängligt område (t.ex. öar eller områden som inte går att nås via bil). Om du har tvivel – tveka inte att kontakta oss. Ge oss exakt adress så att vi kan uppge exakt fraktkostnad till din adress.

Alla extra kostnader relaterade till leverans i otillgängliga områden erläggs av mottagaren. Så fort ditt paket är skickat erhåller du ett automatiskt mail som bekräftar detta. Du erhåller även ett kollinummer så att du kan följa din beställning via Internet direkt på kurirens hemsida och kontrollera statusen.

Frakttiden inom Europa är normalt 3-5 arbetsdagar efter det att vi skickat ut varan. Om det skulle dröja längre eller det skulle föreligga andra problem ber vi dig kontakta din kurir direkt – du kan då be dem ändra leveransdatum och leveransadress om så önskas.