inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Rumsavdelare modernistiska

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Noble Jade [Room Dividers]
från
994,14 kr
1 529,46 kr
-35%
Rumsavdelare Noble Jade II [Room Dividers]
från
1 322,19 kr
2 034,18 kr
-35%
  1. 1
  2. 2
Letar du efter ett smart sätt att dela upp en modern inredning? Ta till de modernistiska rumsavdelarena! På bimago hittar du en modernistisk rumsavdelare med olika motiv: geometriska mönster, växter och eleganta fjädrar. Du kan välja mellan modernistiska rumsavdelare i mjuka färger, som ger elegans åt din inredning, och modeller i intensiva färger, som ger liv åt ett monokromt rum! Alla modernistiska rumsavdelare är en solid träkonstruktion med ben.

Rumsavdelare i modernistisk stil

De mest moderna stilarna kännetecknas av en stark färgrikedom, många färger som kombineras med varandra, även de mest varierande, geometriska figurer bland de mest omtyckta motiven, kort sagt, de moderna stilarna är mycket rika på allt, och det gäller även de modernistiska rumsavdelare som vi föreslår. På bimago hittar du många olika förslag, både när det gäller färger, eftersom du hittar mycket olika färgkombinationer, och när det gäller former, eftersom du hittar geometriska former, men inte bara. Bland bästsäljarna i vår kollektion av modernistiska rumsavdelare hittar du en vacker representation av ett träd som är ritat och färgat i guld på en beige bakgrund. Det är en modernistisk rumsavdelare av många skäl, men den är också mycket lätt att placera på grund av de mycket enkla färgerna som passar ihop med resten.


Modernistiska rumsavdelare

En av de saker vi bryr oss mest om, förutom att vi vill ge dig produkter som är vackra att se på, enkla att montera och mycket mer, är kvaliteten på det vi säljer, vilket är anledningen till att våra modernistiska rumsavdelare är tillverkade av kvalitetselement. Först och främst kan du välja hur många rumsavdelare dina modernistiska rumsavdelare ska ha, du kan välja mellan 3 eller 5 rumsavdelare, ramen är mycket stark och är tillverkad av tvärstänger av furu, mycket lätt men lika stark, dessutom har de modernistiska rumsavdelarna praktiska fötter som gör att du slipper ränder på golvet och ger rumsavdelaren stabilitet. Du kommer att hitta många olika mönster, färgen är fokus i kollektionen, ta en tur på bimago, du kommer inte att ångra dig!