inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för barnrum

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Det är svårt att föreställa sig ett barnrum utan textilier för barn. Med gardiner och kuddar tillverkade av mjuka material kan man försköna rummet och fylla det med positiva känslor. Unika textilier skapar en säker miljö där både barn och föräldrar känner sig bekväma. Bland våra förslag hittar du mönster för pojkar och flickor, inspirerade av dinosaurier och karaktärer från sagor. Ta en titt på vår kollektion av textilier och gör världen lite mer färgglad för ditt barn!

Gardiner till barnrummet

En trygg fristad, en plats för vila, lek och lärande - det är det som ett barnrum förknippas med. För att rummet ska kunna fylla alla dessa funktioner måste det vara lämpligt inrett. En viktig detalj som inte får förbises vid inredningen av barnets rum är fönsterdekorationen. Det är nödvändigt med högkvalitativa gardiner till barnrummet som ger skydd mot solen och framhäver interiörens fördelar. I vår kollektion hittar du halvmörkläggande gardiner som helt skärmar av ljuset i rummet, vilket ger ditt barn en fridfull sömn. Gardiner till barnrummet är textilier med motiv som kommer att få de yngsta att bli förtjusta. För att skapa en enhetlig inredning är det värt att kombinera barnens gardiner med kuddar med liknande motiv eller andra textilier i liknande färger. I vår kollektion hittar du gardiner till flickrum och gardiner till pojkrum. När du väljer gardiner till barnrummet är det viktigt att noggrant överväga färgvalet. Gardiner i ljusa nyanser som vitt eller mjuk grå passar perfekt i skandinavisk inredning.


Gardiner till flickrummet

I flickrummet kan du använda gardiner med blommor eller prinsessor, enhörningar, i nyanser av rosa och andra subtila och glada färger. Sådana gardiner till flickrummet kommer definitivt att skapa en magisk atmosfär i rummet och stimulera fantasin. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en design bland våra förslag som kommer att glädja ditt barn och passa ihop med andra inredningselement. Om barnet är tillräckligt stort för att uttrycka sina preferenser är det värt att ta hänsyn till deras smak vid val av gardiner. Alla våra gardiner är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft.

Kuddar till barnrummet

Kuddar i barnrummet är oumbärliga. De kan användas både som stöd och som gosedjur för att underlätta för det lilla barnet att somna. Det finns verkligen många sätt att använda kuddar i barnrummet. Allt beror på din kreativitet. Kuddar kan placeras i barnsängen, i fåtöljen och även på fönsterbrädan. Unika kuddar till barnrummet skapar en extraordinär atmosfär i rummet. De gör det enkelt att göra inredningen mer säker och mysig. På bimago hittar du kuddar med olika motiv. Det kan vara djur - både savandjur och fauna från tropiska skogar, tyger med exotiska blad och motiv med tecknade djur. Små barn kommer säkert att gilla motiv med moln och stjärnor på himlen. Ett annat alternativ kan vara växtmönster - som neonpalmblad och pålitliga ränder. Kuddar till barnrummet kan vara en originell presentidé till ditt barn, för födelsedagar eller jul. Hos oss hittar du dekorativa kuddar till pojkar och flickor.

Gardiner till pojkrummet

I pojkrummet fungerar gardiner med bilar eller motiv inspirerade av fotboll, liksom robotar och mönster inspirerade av rymdresor, utmärkt för att betona egna intressen genom rummets inredning. Man kan också använda mer universella motiv, som geometriska kompositioner. Gardinerna hos bimago finns i olika storlekar, så du kan anpassa produkten till specifika rum utan problem. Vi uppmanar dig att titta på vår kollektion av textilier till barnrummet!