inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Bakgrunder och mönster - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Fun Symbols
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Country Style
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dutch Bouquet
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Noble Jade
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Walls of Time
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Rainbow Wall
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Old Pine
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Black Gate
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Lines of Nature
från
185,49 kr
370,98 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 14
 5. 26
Behöver din inredning en liten uppfräschning eller känner du bara att det är dags att förändra men känner inte för dyra och tidskrävande renoveringar? Tack vare en fototapet med en imitation av trä, tegel eller sten behöver du inte oroa dig för det längre! Du kan enkelt genomföra en omvandling och helt ändra utseendet på din inredning - och det på bara en kväll! Den effektiva produktionsprocessen garanterar högsta kvalitet på detaljerna och en underbar effekt. Sätt uttrycksfulla accenter i ditt hem med en bimagos fototapeter!

Fototapeter som bakgrund

Behöver du ge dina väggar ett fräscht och innovativt utseende? Vi rekommenderar vår kollektion av fototapeter, där du hittar alla typer av teman och stilar för att göra dina väggar speciella. Tack vare Bimago-produkternas mångsidighet kan du använda den här typen av fototapeter i alla typer av hus. Den enkla appliceringen av våra fototapeter gör att du kan göra din inredning unik på ett snabbt och ekonomiskt sätt. Du behöver inte längre skapa kaos och stora förändringar i ditt hem för att få ett nytt utseende. Tack vare våra produkter kan du radikalt ändra utseendet på dina väggar.

Visa mer Visa mindre

Fototapeter och mönster

Med våra fototapeter och mönster kan du skapa stil för alla typer av hem. Du kan hitta glamorösa fototapeter, moderna fototapeter, minimala fototapeter, klassiska fototapeter som träkopior och mycket mer. På grund av de olika temana passar våra tapeter bra i kök, vardagsrum, sovrum och till och med badrum. För en glamorös stil rekommenderar vi White Elegance fototapeter, som kombinerar moderna vitlackerade möbler, kristallkronor och glamorösa dekorationer för att skapa en chic och elegant inredning. Om du är en kreativ person och tänker på något modernt kan du prova vår fototapeter Triangular World, vars färger och geometriska former skapar en spännande och avantgardistisk atmosfär. Komplettera din inredning med metall och geometriska dekorationer. De som älskar klassiker rekommenderar vi fototapeter som: Tocco di Lusso, tack vare de gyllene detaljerna kommer du att göra dina väggar hyper eleganta. Med rätt klassiska och svarta möbler får du en perfekt inredning. Komplettera med gulddekorationer för att göra det hela komplett.