inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor för matsalen

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Första vågen
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Marine Elegance (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Floral Trio (Collection)
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
Matrummet är inte bara en plats för att äta måltider, utan framför allt för nära möten vid familjebordet. Matrumstavlaskonst gör att du kan betona detta utrymme på rätt sätt. En av de mest effektiva idéerna är att applicera bilder ovanför matbordet i ljusa och starka färger. Motiven av grönsaker, frukt eller kryddor kommer att vara perfekta här. Kollektionen innehåller också moderna matsalstavlor med grafik och abstrakta motiv. Kolla in bimagos erbjudande och skapa ett oförglömligt matrum!

Målningar för matsalen - väggdekorationer som ger effekt

Oavsett om matsalen är ett separat rum eller ett rum som är anslutet till köket eller vardagsrummet så bör dess möbler spegla hela lägenhetens utforming. En sådan inredd plats kommer bli en idealisk plats för släktträffar eller träffar med vänner. Väggen intill bordet i matsalen kan dekoreras med målningar och trycktavlor. Dessa väggdekorationer kommer i hög grad kommer att smycka rummet. Om du vill ha en enkel och funktionell design är det värt att välja en modern stil. Rummet inredda på detta sätt kommer säkert att vara väldigt trendigt. Målningarna i matsalen kan ha olika teman - stadsbilder, pittoreska landskap eller abstrakt konst som passar perfekt till interiörens karaktär. Om du vill liva upp din inredning så är väggdekorationer det perfekta valet för dig.

Se mer Se mindre

Målningar i matsalen - originell inredning

Stilleben och kulinariska kompositioner är de första motiven som man kommer att tänka på när man är i färd med att dekorera matsalen. Vi får dock inte begränsa oss till dessa teman för väggdekorationer. Matsalen kommer att se lika vacker ut även med färgglad abstrakt konst eller pittoreska landskap. Om du älskar modern och minimalistisk stil, så kommer de mjukt färgade bilderna att se bra ut i matsalen. Det är viktigt att väggdekorationen passar in harmoniskt i utformningen av hela utrymmet när det kommer till estetik och färger.

Bild på matsalen

Matsalen är ett utrymme som bör vara bekvämt och funktionellt för varje familjemedlem . Interiören har utformats för att ge en passande stämning under delade måltider. Målningar som är lämpliga för väggen i matsalen kommer säkert att ge den önskade atmosfären. De ljusa färgerna och universella mönstrena på väggdekorationen kommer utan tvekan ge en stor effekt på matsalsväggarna.