inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Gatukonst - Banksy-posters och graffiti

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Steve [Poster]
från
148,50 kr
Poster Maid [Poster]
från
148,50 kr
Poster Queen [Poster]
från
148,50 kr
Poster Toxic [Poster]
från
158,40 kr
Poster Sale [Poster]
från
148,50 kr
Poster Race [Poster]
från
158,40 kr
  1. 1
  2. 2
Älskar du rebellisk gatukonst? Banksy-posters är en samling verk av den berömda konstnären, inklusive teckningar inspirerade av graffiti från hela världen. Konstnären har aldrig avslöjat sin identitet och vi vet inte hur han ser ut. Han använder sin konst för att uppmärksamma sociala, politiska och kulturella frågor. Berika dina väggar med inspirerade gatukonstposters och ge dynamik och originalitet åt ditt rum. Detta är ett utmärkt idé för alla som uppskattar unika lösningar!

Street art-posters: icke-triviala dekorationer inspirerade av graffiti

Uttrycket "gatukonst" får oss vanligtvis att tänka på graffiti, som förekommer på offentliga platser, ofta på väggarna i många städer. Graffiti betraktas av vissa som vandalism och väcker därför diskussion. Graffiti uppskattas dock alltmer som en intressant konstform. Många känner till Banksys berömda verk, som kan ses i stora metropoler som Paris och New York. Banksys verk har en provocerande karaktär och behandlar sociala frågor: frihet, kärlek och krig. Har du någonsin funderat på att införa gatukonst i ditt hem med hjälp av väggdekorationer? På Bimago erbjuder vi kollektionen Banksy posters som innehåller en icke-trivial väggdekoration. Posters med människo- eller djurfigurer och slogans kommer att uppfylla förväntningarna hos människor som är trötta på typiska lösningar inom inredning. Förutom dekorationer från Banksys verk erbjuder vi gatukonstposters med olika motiv och färger.

Visa mer Visa mindre

Banksy-posters och andra icke-triviala lösningar

De graffitiposters som erbjuds i Bimago-kollektionen kan vara ett sätt att göra vårt vardagsrum trivialt med uppmärksammade dekorationer. Bansky-posters gör det möjligt för oss att förena konstens estetiska värde med dess sociala funktion. När du väljer färgpalett är det dina preferenser och den önskade effekten som räknas. Om du letar efter eleganta lösningar kan vi använda svartvita posters med en touch av rött. Om du däremot vill lysa upp tonåringens rum är graffitiposters i starka färger också värda att uppmärksammas. Allt beror på våra preferenser och den önskade effekten. Tänk på att street art-posters också är bra för att ge stil åt kontor och lokaler av olika slag. Banksy-posters är perfekta för hipsterklubbar i storstäderna. Om du gillar gatukonst behöver du inte begränsa dig till posterkollektionen: du hittar också gatukonstinspirerade samlingar bland våra målningar och tapeter.