inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Banksy posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Älskar du rebellisk gatukonst? Banksy-posters är en samling verk av den berömda konstnären, inklusive teckningar inspirerade av graffiti från hela världen. Konstnären har aldrig avslöjat sin identitet och vi vet inte hur han ser ut. Han använder sin konst för att uppmärksamma sociala, politiska och kulturella frågor. Berika dina väggar med inspirerade gatukonstposters och ge dynamik och originalitet åt ditt rum. Detta är ett utmärkt idé för alla som uppskattar unika lösningar!

Banksy poster

Banksy poster kan vara det perfekta tillskottet för att ge ditt hem ett unikt och samtida uttryck. Uttrycket "street art" får oss vanligtvis att tänka på graffiti, som förekommer på offentliga platser, ofta på väggarna i många städer. Graffiti betraktas av vissa som vandalism och väcker därför diskussion. Graffiti uppskattas dock alltmer som en intressant konstform. Många känner till Banksys berömda verk, som kan ses i stora metropoler som Paris och New York. Banksys verk har en provocerande karaktär och behandlar sociala frågor: frihet, kärlek och krig. Har du någonsin funderat på att införa gatukonst i ditt hem med hjälp av väggdekorationer? På Bimago erbjuder vi kollektionen Banksy posters som innehåller en icke-trivial väggdekoration. Posters med människo- eller djurfigurer och slogans kommer att uppfylla förväntningarna hos människor som är trötta på typiska lösningar inom inredning. Förutom dekorationer från Banksys verk erbjuder vi street art posters med olika motiv och färger.


 

Graffiti posters

De graffiti posters som erbjuds i Bimago-kollektionen kan vara ett sätt att göra vårt vardagsrum trivialt med uppmärksammade dekorationer. Bansky posters gör det möjligt för oss att förena konstens estetiska värde med dess sociala funktion. När du väljer färgpalett är det dina preferenser och den önskade effekten som räknas. Om du letar efter eleganta lösningar kan vi använda svartvita posters med en touch av rött. Om du däremot vill lysa upp tonåringens rum är graffiti posters i starka färger också värda att uppmärksammas. Allt beror på våra preferenser och den önskade effekten. Tänk på att street art-posters också är bra för att ge stil åt kontor och lokaler av olika slag. Banksy posters är perfekta för hipsterklubbar i storstäderna. Om du gillar gatukonst behöver du inte begränsa dig till posterkollektionen: du hittar också gatukonstinspirerade samlingar bland våra målningar och tapeter.

Posters Banksy

Banksy, den brittiska graffitikonstnären vars originalverk har fångat världens uppmärksamhet, är en mästare på att skapa konst på offentliga platser. Som en ledande gestalt inom street art, har hans verk debatterats och beundrats globalt. I Bimago hittar du en särskild samling dedikerad till Banksy, där posters belyser hans unika stil. Dessa posters Banksy är en fantastisk inredningsdetalj för alla som uppskattar graffiti och street art. Vårt utbud inkluderar en mängd inspirerade verk av Banksy, perfekta för att ge ett ungdomsrum eller en modern vardagsrumsinredning en extra dimension. De passar även utmärkt i minimalistiska och loft-inspirerade miljöer. En Banksy poster, vare sig det är den ikoniska flickan med ballongen eller hans berömda råttor, kan verkligen förändra atmosfären i ditt rum. Vi välkomnar dig att utforska vårt urval och hitta den Banksy poster som bäst speglar din smak.

Street art posters

Vår street art posters erbjuder ett rikt utbud av dekorationer inspirerade av street art och denna berömda brittiska konstnärs arbeten. Upptäck spännande motiv som öppnar upp för kreativa inredningslösningar. En väggposter av Banksy fungerar utmärkt som en enskild fokuspunkt, men att kombinera olika graffiti posters och street art posters för att skapa ett unikt vägggalleri är även det en spännande idé. Vår street art posters samling inkluderar många verk som tilltalar älskare av modern konst och street art. En Banksy-poster är ett briljant val för alla moderna hem. Vårt utbud inkluderar berömda motiv som zebra, panda och råttor. Om du är passionerad för street art och graffiti, eller bara letar efter unika inredningsidéer, är våra Banksy posters ett perfekt val för att revitalisera ditt vardagsrum, kök, sovrum eller hall. Upptäck vår Banksy-postersamling.

Banksy Råttor

Banksy poster "Råttor" är exceptionellt populär hos oss på Bimago. Råttor, ett återkommande tema i Banksys konst, återfinns ofta i hans gatukonst runt om i världens stora städer, symboliserande de som befinner sig utanför samhällets ramar. Det djupgående budskapet dessa verk förmedlar gör dem till en kraftfull inredningsdetalj. En Banksy-poster med råttor kan också vara en uppskattad present för den konstintresserade. Inramade i antingen svart eller vitt, och placerade mot en enkel vägg, blir de garanterat samtalsämnen. Upptäck vårt utbud av unika väggposters och skapa en miljö inspirerad av Banksys konst.

Banksy-postern "Flicka med paraply"

Bland Banksy posters finner du också "Flickan med paraplyet", ett av hans mest erkända verk. Denna starka bild av en flicka som söker skydd under ett paraply, från det regn som faktiskt orsakas av paraplyet självt, har en stark symbolik. Det skapades som ett tecken på solidaritet med invånarna i New Orleans efter orkanen Katrina. Banksy-posters är mer än bara dekorativa element; de är verk som engagerar och inbjuder till reflektion. De förtjänar att framhävas och kan placeras i centrala punkter i ditt hem, såsom ovanför sängen eller i entrén. Deras uttrycksfullhet kräver inga extra dekorationer och enkelheten i interiören framhäver deras budskap ännu starkare. Banksys verk erbjuder en fängslande blandning av vit, svart och levande färger. Posters som framställer stadsbilder eller djur i svartvitt, eller kanske en panda med bananer, erbjuder en unik stil för ditt ungdomsrum eller kreativa arbetsyta. Om du beundrar Banksys konst, utforska hans verk som posters hos oss och förnya ditt interiör. Utöver posters erbjuder vi också Banksy-inspirerade målningar, fototapeter och väggmålningar, vilket gör det möjligt för dig att skapa ett dynamiskt och inspirerande hem eller kontor med verk inspirerade av denna enastående konstnär.