inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 upptäck mera

AI möter klassikerna Bimago Art Collection

INSPIRED BYVincent van Gogh

AI möter klassikerna
AI möter klassikerna AI möter klassikerna

AI möter klassikerna

Intressant vore att veta vad Picasso skulle målat idag? Vilka världar skulle Dali eller van Gogh visa oss om de hade tillgång till artificiell intelligens? Med hjälp av AI har vi skapat nya motiv av kända konstnärer som väcker geniernas stilsamhet till liv och suddar ut gränsen mellan tradition och innovation. Vår kollektion är också en hyllning till passionen och fantasin hos stora konstnärer som fortsätter att inspirera oss. Upptäck denna spännande kollektion där vi kombinerar konstens arv med morgondagens teknik.

INSPIRED BYClaude Monet

INSPIRED BYWassily Kandinsky

Nästa Kandinsky
AI möter klassikerna

INSPIRED BYSalvador Dalí

TRADITION ÄR INTE BAND SOM BINDER OSS TILL DET FÖRFLUTNA:
DET ÄR NÅGOT VACKERT SOM VI BEVARAR

Ezra Pound
AI möter klassikerna AI möter klassikerna

INSPIRED BYPablo Picasso

INSPIRED BYLeonardo da Vinci

Mellan vetenskap och konst
AI möter klassikerna

INSPIRED BYGustav Klimt

AI kollektionen i mötet med
det klassiska

AI möter Classic-kollektionen innehåller ett unikt urval av tavlor, poster och fotografiska motiv som påminner om de stora konstnärerna. Vi ville utforska hur artificiell intelligens kan omtolka och fortsätta konstnärliga traditioner genom att utforma AI-motiv som inspirerats av kända konstnärers stil. Resultaten av våra utmaningar är extraordinära motiv skapade av artificiell intelligens! Det här är nya tavlor av Kandinsky, Picasso eller Dalí, där det klassiska smälter samman med det tekniska avantgardet och djärvt leker med det visuella arvet. Om du letar efter en innovativ känsla för en unik väggdekoration kommer tavlorna, fototapeterna, vackra motiv och posters i vår nya kollektion att förvandla atmosfären i ditt hem!

IA tavlor

Undrar du också vad AI-tavlor är för något? I vår kollektion betyder det kombinationen av nya verktyg med det förflutnas konst. AI Monet, AI Picasso, AI Kandinsky som tavla, posters, fototapeter och canvastavlor XXL är omtolkningar av odödliga konstverk som erbjuder oss något nytt och samtidigt oerhört välbekant. AI möter Classic-kollektionen från bimago är också en hyllning till dem som målade med passion och sin egen stil och lämnade oss ett arv som än idag inspirerar fantasin. Den artificiella intelligensens konst skapar nya kompositioner av välkända verk av Leonardo da Vinci eller van Gogh, som inte skulle vara möjliga utan den unika kombinationen av tradition och teknik.