inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Glamour fototapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Green Marble
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magic Magnolia
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Entrance to Bliss
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Floristic Fresco
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Star Tree
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vill du ha en interiör med Hollywood-, Paris- eller Londonkänsla och som har en glamorös och raffinerad känsla, där din inredningsmaxime är "mer är mer"? Glamourtapeter kompletterar alla sofistikerade arrangemang och framhäver elegansen i sammetssoffor, speglar och glansiga möbler. Stig in i en värld av förtrollande ornament, vackra blommor och tidlösa mönster i guld och vitt. Välj en glamorös fototapet och skapa en interiör som förför med sitt raffinerade utseende!

Fototapeter med glamour

Diamanter, juveler, lyxiga klänningar får oss omedelbart att tänka på en glamorös stil - är det något du fullkomligt älskar? Så varför inte berika ditt hem med detta? Du kan börja med sovrummet eller om du har ett rum som är dedikerat för att sminka sig i kan du använda dessa fototapeter för att ytterligare höja stämningen. Om du är en skönhetsguru som använder t.ex. youtube för att marknadsföra dina kreationer med kommer du verkligen att göra ett bra intryck genom att ha en bakgrund med en fototapet i glamour stil ifrån Bimago. Fototapeter i den här stilen är också en utmärkt sätt att komplettera inredningen i en skönhetssalong.

Visa mer Visa mindre

Perfekt för ditt vardagsrum

Känns ditt vardagsrum trisst? Kanske till och med lite tråkigt? Då kan du med några enkla steg och till ett rimligt pris få den glänslade fin. Du kan till exempel använda fototapeter på väggen bakom soffan. Om du har vita möbler är idealet en glamour fototapet med glitter och en skön 3-D effekt. Om möblerna däremot är beigea kan du prova något i guldton eller kanske till och med en "gammal ros". Kort sagt, du kan ge din fantasi utrymme för att skapa ditt drömhem. Fototapeter kan också vara en bra presentidé till dina vänner som just har flyttat in i en ny lägenhet eller ett hus och kanske inte känner till alla inredningstrender. Så om du letar efter något ekonomiskt och enkelt att använda för att radikalt förvandla ditt rum, ditt vardagsrum, ditt badrum och ditt hem i allmänhet eller en innovativ presentidé, behöver du bara prova fototapeter som erbjuds av Bimago.