inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Marina posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Synen av det mjukt gungande havet lugnar oss, ger oss en skön känsla och lugnar våra nerver. Så varför inte ta hand om den inre harmonin hemma? Marina och nautiska posters är en bra lösning för nästan alla rum: vardagsrum, sovrum, kök, barnrum! En sjöfartsposter från bimago-kollektionen passar perfekt till både minimalistiska och moderna inredningar. En maritim bild passar perfekt på strandorter och restauranger. Sätt segel och dyka ner i havet med bimago-posters!

Otroliga landskap förevigade i marina posters

Precis som man inte behöver vara bagare för att uppskatta bröd behöver man inte heller vara sjöman för att uppskatta det vackra blå havet. För din passion hittar du på bimago en sjöfartsposter som är redo att hängas upp i ditt hem. De består av originella motiv och ger din inredning en verkligt nautisk aura. Med sina klara, realistiska färger får de dig att känna ljudet av havet och vågorna som slår mot stranden. Till exempel ger posteren med septembers solnedgång dig en känsla av lugn, medan soluppgången på posteren "Dancing at Dawn" fyller rummet med energi och glädje. Fisk- och skaldjursälskare kommer att bli glada över att se en meny med deras favoriträtter på display. Snäckmönster är däremot snyggt i badrummet eller köket mot en bakgrund av ljusa kakelplattor. Våra marina posters kännetecknas av klara, mättade färger, så de kan ramas in och hängas upp på kontoret, till exempel posteren "Bad i havet". Du kan också använda våra dekorationer som en gåva till en vän eller familjemedlem eftersom havsmotiv är så universella att alla blir glada över att titta på dem på sina väggar!


 

Marina motiv - alla havets nyanser på dina väggar

Havsposter är inte bara dekorationer för sjöfolk och badorter, utan de lämpar sig också väl för att dekorera moderna rum. För de som älskar minimalistisk inredning har vi förberett en poster som, med en ram, kommer att vara en vacker accent i rum i skandinavisk stil, eller så passar den ännu bättre på ett kontor, omgiven av metalliska element som kontrasterar mot bladgrönskan. Vi rekommenderar dock "Leaf of Monstery" eller "Banana Leaf" för vardagsrummet, eftersom bladens saftiga grönt som subtilt övergår i det grå som smälter in i bakgrunden är en idé som är värd att prova! Och tack vare katalogen med dussintals andra marina motiv från vår kollektion kan du skapa unika och eleganta kompositioner för att fräscha upp din inredning med en havsbris!