inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -25% rabatt Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Rumsavdelare orientalisk och japansk

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Light Dew II [Room Dividers]
från
1 642,95 kr
2 190,69 kr
-25%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Den orientaliska kulturen är en källa till inspiration på olika områden. Den används också allt oftare för att dekorera rum. Om du drömmer om en inredning med en känsla av Fjärran Östern, välj indiska rumsavdelare och orientaliska motiv från bimago! Tack vare rumsavdelarena kan du separera enskilda delar av ditt hem eller kontor och göra interiören unik! Orientaliska rumsavdelare med mandalas, bambu eller kanske Buddha-motiv? Välj den modell som passar dig bäst och njut av en extremt praktisk och fascinerande dekoration!

Oriental rumsavdelare

Dekorera och organisera dina utrymmen med de fantastiska orientaliska rumsavdelarna från Bimago. Äntligen kommer alla de som älskar etnisk och orientalisk stil att kunna få en originell och unik detalj i sina hem. Våra rumsavdelare är lätta och lätta att flytta, du kan när som helst skapa en annan sammansättning eller ta bort dem helt och hållet om de inte längre passar dig. Du kan placera dem i vardagsrummet eller i sovrummet och skapa utrymmen för avkoppling och utrymmen för arbete.

Visa mer Visa mindre

Exotiska rumsavdelare

Ge vardagsrummet eller sovrummet en orientalisk touch och separera dina områden med rumsavdelare från Bimago-kollektionen. De fantastiska orientaliska rumsavdelarna ger värme och en etnisk touch till ditt hem eller din inredning. Inred ditt vardagsrum eller sovrum med möbler i mörkt trä och lägg till etniska trädekorationer, ljus och rökelse för att skapa en unik atmosfär. Förutom att användas i hemmen är rumsavdelare i indisk stil perfekta för spa, restauranger och yogalokaler. De skapar en atmosfär av lugn och avkoppling. Dina kunder kommer att kunna stimulera sina sinnen tack vare de fantastiska designerna på skärmarna. På vår hemsida kan du hitta rumsavdelare i olika storlekar, välja enkelsidiga eller dubbelsidiga rumsavdelare för små utrymmen och använda tre- eller femdelade rumsavdelare för att avskilja större utrymmen. Tack vare våra produkter kan du radikalt ändra utseendet på din inredning utan att behöva göra stora förändringar. De är en bra presentidé till bröllop, födelsedagar och jubileer, så missa inte de fantastiska erbjudandena på Bimago! Besök vår webbplats och välj rätt produkt för dig.