inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Posters för gym och fitness

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Good Vibes [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
Poster Resting Muse [Poster]
från
109,17 kr
155,97 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
För många människor är gymmet ett andra hem. Den miljö som vi tillbringar mycket tid i har en stor inverkan på oss, även om vi ofta inte ens inser det. Därför är det viktigt att utformningen av ett sådant rum har en positiv effekt på oss, ger oss energi och motiverar oss att agera! Detta är särskilt viktigt på platser som gym, där vi arbetar hårt med vår kondition och vårt fysiska utseende. Bimago svarar på dessa behov med originella posters för gymmet!

Posters för träning och gym

Sport har många hälsofördelar - detta mantra destilleras ofta hos oss människor direkt från barndomen. Du behöver inte vara en professionell idrottare eller en kroppsbyggare för att älska och delta i en sport. En favoritgren eller idrottare är ibland all motivation du behöver för att lyfta dig upp i från soffan och börja träna. Allt fler människor väljer gymmet som en plats inte bara för deras fysiska, men även för deras personliga utveckling. Detta beror på det faktum att vi alla är lika där, oavsett om du är en nybörjare eller en veteran. På gymmet är vi alla sportentusiaster som delar en gemensam passions. Vi på Bimago delar även denna kärlek till sport och har skapat ett brett utbud av sport- och fitness posters. Porträtt av kända idrottare? Kanske ett inspirerande mål i från en fotbollsmatch eller en idrottsprestation? Valen är oändliga och det enda du behöver göra är att välja vad som passar just dig.

Läs mer Läs mindre

Motiverande posters

Det finns inget mer uppmuntrande än konkurrens. Vår viljestyrka är den viktigaste faktorn för att uppnå ett mål. Ändå kan det också vara stimulerande att se andra som redan har slutfört sina uppgifter. Det viktigaste är att vara ständigt redo och villig att pressa sig själv lite mer. Motiverande posters med ett vackert ordspråk är en bra faktor för människor som vill träna upp sin fysiska och mentala styrka. Samtidigt skapar denna typ av väggdekorationer en unik atmosfär i gymmet och uppmuntrar medlemmarna att komma tillbaka. Vår kollektion på Bimago erbjuder gymposters som ser till att du kommer igång och ger dig en motivation att träna ännu mer.