inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Landskap

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla August in Tuscany
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Sunny Sea
från
425,25 kr
567,00 kr
Canvastavla Daylight
från
425,25 kr
567,00 kr
Canvastavla Romantic sunset
från
425,25 kr
567,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 21
 5. 39
Vilar du bättre på en plats som är omgiven av natur? Vill du skapa en trygg plats i ditt hem? Med landskaps- och panoramatavlor kan du förvandla varje rum till en bekväm och vacker plats. Tack vare dem kan du skapa en verklig oas av lugn och ro som ger dig en bekväm vila efter en lång arbetsdag. Upptäck vårt utbud av landskapstavlor. Introducera lite natur i ditt hem. Hav, berg, djungel, vattenfall eller kanske en öken? Ge din inredning en tavla med ditt favoritlandskap!

Landskapstavlor - handmålade och canvastavlor

En rik kollektion av 240 olika landskapstavlor är en garanti för att du också kommer att hitta något för dig själv. I denna kollektion landskapstavlor hittar du romantiska solnedgångar, havsmotiv, pittoreska dalar, ängar, fält, skogar och Medelhavslandskap. Naturen som skildras i minsta detalj på högkvalitativa canvastavlor blir en underbar dekoration för din matsal, ditt vardagsrum eller ditt sovrum. En rik färgpalett av soliga toskanska fält eller romantiska nattlandskap - det är andra typer av vyer som du hittar i bimagos kollektion av landskap på duk. De tekniker som våra produkter tillverkas med (tryck på duk, handmålade motiv, foto på duk) gör att väggdekorationernas kvalitet förblir oförändrad. Dessutom återger tryckning på duk troget charmen hos landskapskonstet och bibehåller effekten av de karakteristiska penseldragen och den mjuka övergången mellan färgerna. Om du letar efter klassiska väggdekorationer som landskapstavlor kan du välja handmålade motiv.


 

Landskapstavlor av kända konstnärer

Naturens skönhet skildrades av konstnärer med stor glädje. Bland mästerverken i konstet finns havsmotiv, idylliska landskap med kullar eller skogar och canvastavlor med vild natur. Till en början fungerade landskapstavlor som ett dekorativt element eller en bakgrund, men inetresset mot kompositioner av denna typ ökade snabbt och landskapstavlor blev en självständig genre inom konstet. Konstnärerna blev särskilt förtjusta i havslandskap, som ofta avbildades på tavlor. I romantiken uppfattades naturen som en stor okontrollerbar kraft. Det är därför som landskapstavlor från den perioden visar berg som är majestätiska, men samtidigt fulla av faror. I konsthistorien har naturen inte varit det enda motivet i landskapstavlor. Tavlor med städer var särskilt populära i början av 1600- och 1700-talet. Konstnärer som specialiserade sig på stadsmotiv föredrog Venedig, även om de under den följande perioden avbildade andra städer. Landskap på duk kännetecknas av en mängd olika former och teman. Det är därför vi idag kan beundra underbara landskapstavlor som visar de vackraste hörnen i världen.

Landskapstavlor som väggdekoration - hitta en originaltavla för sovrummet och vardagsrummet

Landskapstavlor kännetecknas av en rik färgpalett och speciella dekorativa egenskaper och gör därför väggarna i ditt vardagsrum eller sovrum vackrare. Bergslandskap eller havsmotiv ger rummet en elegant känsla, särskilt om du väljer ett av de handmålade landskapen. För dem som letar efter moderna väggdekorationer för sitt hem är landskapstavlor en bättre lösning. I vår kollektion av landskapstavlor hittar du vackra motiv av solnedgång eller soluppgång. De romantiska landskapen i varma toner kommer att se bra ut i ditt sovrum. För dem som letar efter en romantisk tavla är vår kollektion landskap i månsken en stor hjälp. Bland bimagos landskapstavlor finns det ingen brist på motiv av Toscanas pittoreska gränder, pittoreska grekiska öar eller exotiska afrikanska savanner. Landskap på duk är dessutom perfekta om du letar efter kökstavlor. Bland de mest lämpliga väggdekorationerna för den här typen av miljöer är triptyktavlor som föreställer träd eller skogar. Det är värt att upptäcka en rik kollektion av bimago landskapsmotiv, som består av över 600 landskapsmotiv.

Landskapstavlor - flerdubbla och stora tavlor

Landskapstavlor är väggdekorationer som många av våra kunder har uppskattat. Havsmotiv, motiv med träd eller bergslandskap är vackra i form av triptykar, motiv med flera paneler eller stora motiv. En tavla av skogar, städer eller dalar i ett större format framhäver landskapets skönhet. Dessutom blir stora väggdekorationer en stark dekorativ och färgglad accent i rummet.Moderna landskapsmotiv finns i bimago-butiken som triptykar och tavlor som består av 4, 5 eller till och med 8 stycken. Dessa väggdekorationer erbjuder oss olika möjligheter att placera de enskilda elementen. Med motiv med flera paneler får vi en unik dekoration som kan arrangeras enligt våra behov. I bimago-butiken finns alla landskapsmotiv i olika storlekar, vilket gör att de passar perfekt till rummet. Landskap i form av handmålade tavlor eller canvastavlor är en unik idé för väggdekoration.