tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Landskap - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Lily Field (1 Part) Wide
från
310,77 kr
444,06 kr
Canvastavla Evening Rest
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Rainy Paris
från
381,06 kr
544,50 kr
Canvastavla Nature's Masterpiece
från
313,02 kr
447,21 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 18
 5. 34

Landskap - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Landskap finns fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tryck på duk Landskap så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Landskap är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Landskap fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Landskap finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Landskap är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Landskap finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Landskap, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Landskap för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Landskap finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Landskap att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Landskap är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Landskap passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Landskap är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Landskap lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Landskap som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Landskap skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Landskap som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Landskap. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Landskap kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Landskap utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Landskap i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLandskap och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra tavlor Landskap . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Landskap passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorLandskap och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Landskap ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!