-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.03.01 Erbjudandet gäller: : :

Landskap - Canvastavlor och canvastryck

Klassiska tavlor In the evening, by the lake
från
313,56 kr
482,49 kr
Canvastavla In the evening, by the lake
Bästsäljare
Väggdekorationer Lofoten (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Lofoten (1 Part) Wide
Dekorativa tavlor Beach Booth (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Beach Booth (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Beautiful Morning
från
191,25 kr
294,30 kr
Canvastavla Beautiful Morning
Bästsäljare
Väggdekorationer Japanese Adventure (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Moderna tavlor Landskap: vinter
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Landskap: vinter
Bästsäljare
Väggdekorationer Quiet Forest (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Quiet Forest (1 Part) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Daylight (1 Part) Wide Green
från
194,13 kr
298,71 kr
Canvastavla Daylight (1 Part) Wide Green
Bästsäljare
Väggdekorationer Stones on the Pier
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Stones on the Pier
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Window: View of the Beach
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Window: View of the Beach
Bästsäljare
Väggdekorationer Turquoise Sea (5 Parts) Wide
från
442,08 kr
680,22 kr
Canvastavla Turquoise Sea (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Klassiska tavlor The Blue Planet (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Moderna tavlor Tropical Vacation (1 Part) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Morning (1 Part) Narrow Brown
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Sunrise (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Sunrise (1 Part) Wide
Bästsäljare
Klassiska tavlor Night Light II
från
442,08 kr
680,22 kr
Canvastavla Night Light II
Klassiska tavlor Nature: Forest Waterfall
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Nature: Forest Waterfall
Klassiska tavlor Summer wind
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Summer wind
Dekorativa tavlor In the jungle
från
192,42 kr
296,10 kr
Canvastavla In the jungle
Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 15
 5. 28
Sortera

Sortera efter

Landskap - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Landskap finns otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Landskap så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Landskap är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Landskap fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Landskap finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Landskap är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Landskap finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Landskap, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Landskap för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Landskap finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Landskap att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Landskap är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Landskap passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Landskap är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Landskap lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Landskap som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Landskap skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Landskap som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Landskap. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Landskap kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Landskap utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Landskap på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLandskap och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Landskap . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Landskap passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenLandskap och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Landskap ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!