inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare skandinaviska

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Letar du efter ett elegant och praktiskt tillägg till din moderna inredning? Tycker du om mjuka motiv och subtila färger? Ta en titt på kollektionen av skandinaviska rumsavdelare från bimago! Den skandinaviska rumsavdelaren delar in din inredning i zoner och skapar en mysig atmosfär. Skandinaviska rumsavdelare passar bra ihop med pastellfärger och enkla trätillbehör. Skandinaviska rumsavdelare från bimago har olika motiv. Bergslandskap, geometriska kompositioner, dimmiga skogar - det är bara några av dem.

Skandinaviska rumsavdelare

Gillar du minimalism? Följer du bilder av skandinaviska interiörer på Pinterest? Om du har svarat ja minst en gång måste du ha en nordisk rumsavdelare i ditt hem! Den här originella inredningen kommer att glädja dig inte bara med originalitet och estetik, utan också med funktionalitet, eftersom den praktiska karaktären hos inredningen är mycket viktig för skandinaverna. Skandinaviska rumsavdelare kan användas som akustiska paneler för att dämpa buller. För det andra kan de användas för att täcka över skräp på ett elegant sätt. För det tredje kan nordiska rumsavdelare fungera som korktavlor så att du inte missar någon information.


Nordiska rumsavdelare

Scandi-rumsavdelare gör varje interiör originell och du bestämmer själv var du vill placera denna dekoration. Du har många alternativ, för vilken plats som helst kan vara perfekt: vardagsrum, sovrum, barnrum, badrum, kök och till och med arbetsrum! Skandinaviska rumsavdelare representerar den minimalistiska stilen som garanterat kompletterar alla inredningar. Så många människor väljer att ha nordiska rumsavdelare i sitt hem för att dela upp utrymmet snabbt och enkelt, med den extra bonusen att de kan flyttas när som helst. Vill du prova en själv? Besök vår webbutik och njut av den nya inredningen i ditt hem!