inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor med människor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 12
Människokroppen har varit en inspirationskälla för konstnärer och konstnärer i många år. Bimago-kollektionen med människor består av unika tavlor som inspirerats av både folkkonst och verk av världsberömda konstnärer. Romantiska motiv, subtila silhuetter, berömda personer eller konstnärliga och uttrycksfulla porträtt gör ditt rum unikt och exceptionellt. Ett brett urval av färger, stilar och storlekar garanterar att du hittar något som passar dig. Upptäck otroliga tavlor av karaktärer som canvastavlor eller handmålade motiv av människor i bimagogalleriet.

Tavlor med människor - upptäck väggdekorationer som utstrålar känslor

Människans natur är en gåta som alltid har fascinerat forskare, filosofer, poeter, författare och konstnärer. Bakom varje människa finns det en historia och en rad känslor, och tavlor med motiv på människor på Bimago är det bästa uttrycket för detta. Konstnärliga nakenmotiv, porträtt av kvinnor eller motiv inspirerade av historiens mest kända konstverk - det är vad som väntar dig i det fantastiska utbudet av tavlor med människor som finns på Bimago. Detta beror på att våra designers har hämtat inspiration både från vanliga människor som du ser varje dag på gatan och från mästerverk av konst som föreställer människor från olika epoker. Väggen som dekoreras med en av våra tavlor kommer att bli fokuspunkt i hela rummet och kommer garanterat att glädja ögonen på alla människor. I vårt galleri hittar du mer än 460 versioner av tavlor med människor - från modernt eller retro, etnisk eller klassisk stil, färgglad eller svartvit design.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med kvinnor - mer än 100 varianter av kvinnlighet

Vår kollektion av tavlor med människor skulle inte vara densamma utan ett feminint inslag. När vi skapar våra kvinnoporträtt har vi försökt fånga deras känslighet och styrka på samma gång. Huvudpersonerna i våra tavlor med kvinnor tar oss med på en resa genom århundradena, olika kulturer och visar hur skönhetens kanon har förändrats med tiden. Målningar av sensuella kvinnor, pin-up girls eller tavlor av kvinnor inspirerade av Hollywoods divor: Audrey Hepburn eller Marilyn Monroe kommer att ge en retrokänsla till din inredning. Våra moderna kvinnoporträtt förtjänar särskild uppmärksamhet: de vackra ansiktena med färgglada inslag symboliserar alla färger i den kvinnliga världen. Dessa kvinnomotiv är idealiska för moderna sammanhang - en minimalistisk inredning kommer att få liv och ljus från dessa dekorationer. Möblerna bör alltid väljas så att de passar in i husets atmosfär - våra tavlor med kvinnor sätter tonen i varje rum.

Tavlor med människor - ger karaktär åt ditt rum

Hur vi inreder vårt hem speglar vår personlighet. Varje rum kräver ett annat tillvägagångssätt, men alla inredningar bör ha det där lilla extra - en magnet som drar till sig ögonen. När vi kommer in i ett rum stannar vår blick omedelbart på ett dominerande element som bestämmer rummets karaktär. Det är detaljerna som gör skillnaden. I vårt utbud av tavlor av människor hittar du fascinerande tavlor av kvinnor, vackra porträtt som uttrycker tusen känslor eller fina nakenmotiv med konstnärlig smak. Vardagsrummet ska utstråla värme och en känsla av mysighet - välj tavlor i varma färger. Sovrummet är vår intima oas - välj fina porträtt av kvinnor eller sensuella nakenmotiv i ljusa färger. Bimago tavlor med människor är ett verkligt kalejdoskop av historier som skrivs i ansikten eller känslor som uttrycks med sensuella nakenmotiv. Tänk alltid på rummets funktion och välj ett verk som förhöjer rummet.

Tavlor med människor - upptäck över 100 porträtt fulla av uttryck och mycket mer

En människas ansikte uttrycker en mängd känslor: glädje, kärlek, ånger, sorg, förvåning, överraskning, oro. Det sägs också att ögonen är själens fönster - ibland är en blick faktiskt värd tusen ord. Porträtt har en särskild plats i vår kollektion av motiv av människor, eftersom de har en stark känslomässig laddning. Ansikten fulla av sötma, sensuella blickar, elegans, skörhet - det är en karta över kvinnliga känslor som framträder i de kvinnoporträtt som finns på Bimago. För de som älskar samtida konst har vi tagit fram porträtt inspirerade av den kubistiska stilen som kännetecknas av särskilt livliga färger. Våra akvarellporträtt av kvinnor förtjänar särskild uppmärksamhet - de är perfekta för att dekorera ditt sovrum eller vardagsrum. Vår kollektion av motiv på människor är en riktig skattkammare med dekorativa idéer - glöm inte bort den styrka som väggdekorationer kan ge varje rum genom att ge dynamik och färg.