tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Människor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Klassiska tavlor Yoga (1 Part) Wide Canvastavla Yoga (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Colors of Feminity Canvastavla Colors of Feminity
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Guld dans av intimitet Canvastavla Guld dans av intimitet
från
274,86 kr
422,91 kr
Klassiska tavlor Tears of Innocence Canvastavla Tears of Innocence
från
274,86 kr
422,91 kr
Moderna tavlor Lady in Paris Canvastavla Lady in Paris
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer City of Mine Canvastavla City of Mine
från
274,86 kr
422,91 kr
Väggdekorationer Night of Senses Canvastavla Night of Senses
från
274,86 kr
422,91 kr
Väggdekorationer Suffragette Canvastavla Suffragette
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Fiery Lady Canvastavla Fiery Lady
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Fiskaren Canvastavla Fiskaren
från
442,08 kr
680,22 kr
Väggdekorationer Kvinnor av Picasso Canvastavla Kvinnor av Picasso
från
416,16 kr
640,35 kr
Väggdekorationer Kinesisk flicka Canvastavla Kinesisk flicka
från
191,25 kr
294,30 kr
Väggdekorationer Blekt ansikte Canvastavla Blekt ansikte
från
127,89 kr
196,83 kr
Väggdekorationer Eftermiddagslur Canvastavla Eftermiddagslur
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Kvinnligt vapen Canvastavla Kvinnligt vapen
från
130,50 kr
200,79 kr
Moderna tavlor Japanese Geisha Canvastavla Japanese Geisha
från
127,89 kr
196,83 kr
Moderna tavlor Guld slöja Canvastavla Guld slöja
från
131,67 kr
202,59 kr
Moderna tavlor Färgstark dröm Canvastavla Färgstark dröm
från
131,04 kr
201,69 kr
Väggdekorationer Drottningen av Nilen Canvastavla Drottningen av Nilen
från
266,22 kr
409,59 kr
Väggdekorationer Kärlekspar Canvastavla Kärlekspar
från
191,25 kr
294,30 kr
Väggdekorationer Love Lips (1 Part) Wide Canvastavla Love Lips (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 10

Människor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Människor hittar du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Människor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Människor är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Människor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Människor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Människor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Människor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Människor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Människor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Människor finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Människor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Människor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Människor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Människor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Människor kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Människor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Människor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Människor som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Människor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Människor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Människor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Människor på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMänniskor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra målningar Människor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Människor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerMänniskor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med målningar Människor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!