inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set av 5

Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Aztec guld
från
1 455,21 kr
Tavelväggar Postduvor
från
1 967,31 kr
Tavelväggar Maps II
från
1 891,80 kr
Tavelväggar Variety IV
från
2 467,44 kr
Tavelväggar Variety III
från
3 391,11 kr
Tavelväggar Tulip Dream
från
3 131,19 kr
Tavelväggar Maps
från
2 611,35 kr
Tavelväggar Cologne
från
2 437,92 kr
Tavelväggar Exotic Flow
från
2 292,39 kr
Tavelväggar Vintage Mix
från
2 697,84 kr
Tavelväggar Antarctica
från
2 437,92 kr
Tavelväggar Variety
från
3 651,03 kr
  1. 1
  2. 2
Ett av sätten att skapa en originell väggdekoration är med en färdig uppsättning av 5 posters från bimago! I den här kollektionen hittar du motiv som passar perfekt till atmosfären i både moderna arrangemang baserade på minimalism och klassiska rum i boho-stil. Uppsättningen med 5 posters i ramar innehåller växter, landskap, djurmotiv, människofigurer, stadskartor och street style-dekorationer! Valet är ditt. Tack vare uppsättningen med 5 posters kan du skapa en unik inredning!

Set med 5 posters

Om du vill ha mer än en dekoration till ett rimligt pris har bimago rätt lösning för dig! Hos oss kan du hitta 5-set posters för dina nära och kära. På bimago hittar du ett oändligt urval av motiv och stilar. Möjligheterna att skapa originella kompositioner är många! En uppsättning med 5 posters är perfekt för att dekorera väggarna i en hall eller trappa. Du får ett intryck av att befinna dig i ett konstgalleri. Du kan också skapa en väggkonst genom att sätta ihop posters och skapa egna kompositioner. Om du köper våra produkter behöver du inte oroa dig för fästsystemen. I vårt utbud finns det möjlighet att välja typ av inramning.

Uppsättning med 5 färdiga posters

5-set med färdiga posters är ett utmärkt sätt att dekorera din inredning enkelt och billigt. Du behöver inte ändra hela din inredning eller spendera mycket pengar. Du hittar posters i modern, klassisk, provensalisk, vintage, industriell och många andra stilar. Du kan enkelt anpassa dem till alla typer av hem och inredningar. Sättningarna ger dina väggar ett speciellt utseende och kan helt förändra utseendet på din inredning utan större ansträngning. Våra posters kan också användas på offentliga platser som restauranger, spa och hotellrum. De är också en bra presentidé för speciella tillfällen. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök hemsidan och upptäck resten av våra fantastiska produkter! Ge din inredning en unik atmosfär med våra kreativa dekorationer!