inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-30% rabatt på utvalda produkter till 2022.05.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera
photo: Minnesresa– så började vi 2004
Om du hade tittat in till oss i november 2004, när vi skapade Bimago, skulle du säkerligen inte att känna igen vårt kontor. Inte bara för att det var belägrat i en lägenhet tillhörande grundarens mormor. Det fanns inte heller den stora skara människor eller storformatsskrivare som finns idag i nya stora rymliga lokaler. Det fanns dock tre unga konstnärer med en plan för att förändra världen ... Nja, kanske inte förändra, men åtminstone att försköna det lite. Våra första målningar skapades i samma lägenhet där de hängdes på väggarna för att torka medan vi organiserade alla internationella transporter - till förvåning för omgivningen omedvetna om att fanns ett konstgalleri intill deras hem.
photo: Målarverkstaden. Många färger blir det!
Det dröjde inte länge innan beställningar började avlösa varandra. Produktionen planerades för en månad i förväg och våra konstnärer arbetade hårt på natten, uppmuntrade av pizza och skämt ifrån logistikavdelningen som förberedde alla paketen sida vid sida. Sedan blev det dags för de första storformatsskrivarna. Vi var så glada som barn på julafton. Att få skapa mönster med digitala bilder och fotografier! För att hitta en plats åt våra nyförvärv (som blev början till vår teknologiska maskinpark) flyttade vi åtta månader senare verksamheten till en ny byggnad med stor potential och inspirerande atmosfär. Här hittar du oss även i dag - även om lokalerna, våra kontor och produktionshallarna har vuxit nästan tiofalt.
photo: Arbete pågår. På kontorsväggarna - Bimago tapeter :) :)
Vårt team var internationell redan ifrån början. På grund av detta har vårt perspektiv aldrig varit begränsad till endast ett land. Vi hade en större och bredare vision! I början såldes de flesta av Bimagos målningar till tyska familjer. I dag finns bimago i 9 språkversioner i 15 länder och våra dekorationer har skickats till över 50 länder runt om i världen. Fjärran länder som Brasilien och Kongo. Bland dessa finns länder långt borta - som Brasilien och Kongo till exempel - men vårt verkliga rekord var paketet som korsade 14 000 km för att nå kunden i Australien.
photo: Bimago maskinpark.
Vi har kommit långt från där vi började i en liten lägenhet till ett företag med global räckvidd. År 2021 har Bimago-teamet redan 336 anställda som arbetar på kontor och lager med en total yta på 7100 kvadratmeter! Vi har skapat över 30 000 unika motiv för dig och våra printers är redo att trycka vackra tavlor, tapeter, poster eller måla efter nummer. Vi hoppas att du hittar en perfekt dekoration för ditt hem på Bimago och att du blir en av våra nöjda kunder!

Unika motiv och tillverkningstekniker:

Du kan välja mellan en handmålad tavla, canvastavla eller Premium Print som är en teknik som skapats särskilt för Bimago med originalmönster ifrån begåvade konstnärer.

Snabb och enkel montering

Vi lägger ner mycket arbete på att förbereda våra produkter för att göra det så enkelt som möjlight för dig att montera dem. Våra tavlor kommer till ditt hem redan uppspända på duk, våra tapeter är lätta att applicera och våra posters har en ram med krok.

Att förstå alla

Talar du bara svenska? Lugn, vi kommer att hitta ett gemensamt språk! Vi talar upp till 9 språk - däribland svenska, portugisiska och holländska.

Valet är helt och hållet ditt

Letar du efter en annan teknik eller större storlek? Inga problem - välj en tavla, poster eller tapet som passar dig och din lägenhet bäst.

En butik du kan lita på

Transaktioner i vår webbutik är säkrade genom SSL-kryptering. Returpolicyn tillåter dig att returnera köpta varor inom 30 dagar och vår kundtjänst svarar gärna på alla dina frågor och funderingar.

Leverans till alla länder i världen

Hittills har våra produkter har levererats till över 50 länder. Vi ökar detta värde gladeligen åt dig! Berätta bara var ditt hem är och vi kommer att leverera paketet till din dörr.