inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter Erbjudandet gäller till 2024.04.29 upptäck mera

VIEW OF THE CITY: PARIS ~Art Collection~

Välkommen till kärlekens stad!

Upptäck kollektionen

View of the city

View of the city

Paris

Bli kär i staden höljd i dimma, badad i regn och sedan av värmd av solens strålar... Upptäck det majestätiska Eiffeltornet och Champs Elysees - men också den diskreta charmen i romantiska kaféer gömda någonstans i smala sidogator och gränder. Låt dig inspireras av charmen med klassisk arkitektur, ta en promenad längs boulevarder kring Seinen, gå vilse i labyrinten av Montmartre stigarna, ta ett djupt andetag och...känn dig levande!

View of the city

Paris har många ansikten Bli inspirerad!

Vi tar dig med på en unik resa i Paris, kärlekens stad...konstens stad. Tavlor med Paris eller dekorationer i fransk stil är fortfarande en mycket omtyckt inspiration inom inredningsdesign där romantiska motiv från Frankrike eller fotografier av Parisianska gränder passar perfekta för både moderna arrangemang liksom de mer klassiska och i retrostil.

Franska dekorationer Tidlös elegans

Naturligtvis är dekorationer i fransk stil inte bara posters med motiv av Paris. Men det är just denna stad av ljus som har inspirerat konstnärer, artister och fotografer i århundraden. Fantastiska motiv i svartvitt och sepia förtrollar med sin minimalism och samtidigt låter dig introducera tidlös elegans och en antydan till mystik i ditt hem.