-28% rabatt på utvalda tavlor [Erbjudandet gäller till 27.02.2020] upptäck

Konstverk och konstreproduktioner av kända konstnärer

Konstverk och konstreproduktioner av kända konstnärer är en unik kollektion av tavlor. . Upptäck och beställ kända mästerverk som canvastavlor endast här på Bimago. Hitta din favorit genom att välja konstnär och botanisera bland historiska och klassiska motiv. Oavsett om det gäller Van Gogh, Rembrandt eller Monet så hittar du imponerande mästerverk på Bimago. Renässansen, impressionismen eller Art Nouveau - på Bimago du kan beställa din favorit från alla perioder som canvastavla eller Premium Print. Våra tavlor har en unik färgkvalitet och finns i många storlekar. Vårt sortiment av Fine Arts inkluderar över 4500 mästerverk . Vi är säkra på att du hittar ett motiv för just dina väggar!

Show More Show Less

Stort urval av mästerverk som canvastavlor i Bimago onlinegalleri

Konstverk ifrån de gamla mästarna - i vår kollektion hittar du impressionistiska mästerverk av Renoir, Manet, Cézanne, klassiska porträtt såsom: "Flicka med pärlörhänge" - Jan Vermeer, "Golden Adele"- Gustav Klimt. Du hittar stora renässansens mästare - Michelangelo, Botticelli, Raphael, Leonardo da Vinci, Édouard Manet, Egon Schiele och även Claude Monet samt Vincent van Gogh klassiska mästerverk. Upptäck en mångfald av tavlor och konstreproduktioner på Bimago. Vackra landskap, blommor och porträtt – låt dig inspireras av konsten av de gamla mästarna och välj vackra tavlor för ditt sovrum, vardagsrum eller kontor. En tavla av renässansen med ett landskap ger ditt sovrum en elegant stil. Låt tidlösa motiv i stilleben dekorera ditt kontor. Eller försköna enkelt ditt vardagsrum med ett klassiskt porträtt. Upptäck vår kollektion av billiga tavlor och konstreproduktioner och se hur en tavla helt kan ändra atmosfären i ditt hem.

Reproduktioner - den perfekta presenten

Upptäck Bimagos stora kollektion med de mest berömda mästerverken. Oavsett om du vill förnya ditt vardagsrum, sovrum, kontor eller arbetsplats så hittar du vackra klassiska tavlor som passar in i alla miljöer. Tavlor har sin egen charm och skapar en unik atmosfär i alla rum. Våra reproduktioner kännetecknas av en särskilt hög HD-kvalitet och klara färger. Nu kan du inreda ditt hem med berömda och eleganta motiv. Oavsett tillfälle, bröllop, födelsedag eller årsdag – är canvastavlor och konstreproduktioner av dessa konstnärerna med en personlig present och även en vacker och symboliskt gåva! I kollektionen av Fine Arts hittar du mer än 4500 motiv. Upptäck våra unika tavlor på Bimago och välj ut en tavla till dina nära och kära och se glädjen spridas i deras hem.

Konstreproduktioner – bästa kvaliteten till det bästa priset

På Bimago kan du beställa ditt favoritkonstverk som en canvastavla. För att reproduktionen ska vara så likt originalet som möjligt använder vi endast de bästa materialen. Vår duk består endast av italiensk bomull som garanterar att texturen är enhetlig och skapar den bästa förutsättningen för färgerna, som måste återges med korrekt intensitet. Duken ska även kunna reflektera vår Premium Print, där en gel appliceras för att efterlikna en handmålad tavla, på korrekt sätt. Det är tack vare Premium Print som tavlan får sin, av många omtyckt, härliga struktur av en handmålad tavla som påminner om en oljemålning. Låt dig inspireras av många konstreproduktioner av kända artister som canvastavlor till låga priser och i många valbara format.

  • <%= message %>

Tavlor, reproduktioner och replika av berömda konstnärer

8676 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 181
Canvastavla The girl with the pearl earring

Canvastavla "The girl with the pearl earring"

Pris från: 198,54 kr 142,92 kr
Canvastavla Mona Lisa

Canvastavla "Mona Lisa"

Pris från: 201,69 kr 145,17 kr
Canvastavla Venus and Adonis

Canvastavla "Venus and Adonis"

Pris från: 200,79 kr
Canvastavla Lisbeth fishing

Canvastavla "Lisbeth fishing"

Pris från: 297,00 kr
Canvastavla The Unknown One

Canvastavla "The Unknown One"

Pris från: 202,59 kr
Canvastavla Jacob's Ladder

Canvastavla "Jacob's Ladder"

Pris från: 199,44 kr
Canvastavla Self portrait

Canvastavla "Self portrait"

Pris från: 198,99 kr
Canvastavla Am Klavier

Canvastavla "Am Klavier"

Pris från: 202,14 kr
Canvastavla The yellow cow

Canvastavla "The yellow cow"

Pris från: 202,14 kr
Canvastavla Le Sommeil

Canvastavla "Le Sommeil"

Pris från: 297,00 kr
Canvastavla Starry night of the Rhône

Canvastavla "Starry night of the Rhône"

Pris från: 202,59 kr 145,80 kr
Canvastavla Die Musik

Canvastavla "Die Musik"

Pris från: 291,69 kr 209,97 kr
Canvastavla Sonja Knips

Canvastavla "Sonja Knips"

Pris från: 196,83 kr
Canvastavla Dogs on a loan

Canvastavla "Dogs on a loan"

Pris från: 198,99 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 181

Kategorier:

Filter