tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-30% rabatt på utvalda produkter till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Måla efter nummer svårt

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Avancerade motiv för att måla efter nummer

För personer med mer erfarenhet har Bimago skapat en sektion med avancerade målningar för att måla efter nummer. På den här typen av tavlor hittar du många motiv att måla och element i olika storlekar. Älskar du hantverk som kräver precision och koncentration? Bimago-set med måla efter nummer är den perfekta lösningen för dig!

Förutom att fortsätta din hobby hemma kan du också dekorera ditt hem! Häng upp en av dessa tavlor i ditt vardagsrum eller sovrum och skapa en innovativ look! Om du köper en av våra produkter får du hela uppsättningen med allt som du behöver för att måla.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer med avancerade motiv

Måla efter nummer i avancerade nivå hjälper dig att utveckla din precision och koncentration. I vår webshop hittar du ett brett utbud av motiv och stilar som hjälper dig att dekorera alla typer av hem. Prova att dekorera ditt kontor med landskapsbilder eller färgglada abstrakta figurer för att väcka liv i väggarna. Om du är ute efter något glamoröst kan du välja bilder av kändisar eller tavlor med blomstermotiv. På Bimago har vi också en särskild avdelning för barntavlor. Du kan ha roligt med dina barn, tillbringa tid tillsammans och dekorera deras rum. Om du letar efter en present till en konstälskare är våra produkter perfekta för dig, du kan hitta reproduktioner av kända målningar. Förutom att de har en tavla av sin favoritkonstnär kan de ha roligt att måla och låta fantasin flöda fritt. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök vår webshop och välj den produkt som passar dig!