-35% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Djur - Canvastavlor och canvastryck

Dekorativa tavlor Lying Deer
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Lying Deer
Dekorativa tavlor Crazy Lion (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Crazy Lion (1 Part) Wide
Bästsäljare
Moderna tavlor Blue-eyed Lion (4 Parts)
från
444,42 kr
683,73 kr
Canvastavla Blue-eyed Lion (4 Parts)
Bästsäljare
Klassiska tavlor King in Gold (1 Part) Vertical
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Mountain Predator (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Howling Wolf (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Howling Wolf (1 Part) Wide
Bästsäljare
Klassiska tavlor Elephant on a Hammock (1 Part) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Elephant in the Big City (1 Part) Vertical
Bästsäljare
Dekorativa tavlor On the Height (1 Part) Vertical
Bästsäljare
Klassiska tavlor Pack (5 Parts) Wide
från
442,08 kr
680,22 kr
Canvastavla Pack (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Cool Morning
från
191,25 kr
294,30 kr
Canvastavla Cool Morning
Bästsäljare
Klassiska tavlor Lion's Love
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Lion's Love
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Flock of Horses (5 Parts) Wide
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Colourful Orangutan (1 Part) Wide
Bästsäljare
Moderna tavlor Three Wise Monkeys
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Three Wise Monkeys
Moderna tavlor Lonely Wolf (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Lonely Wolf (1 Part) Wide
Väggdekorationer Deer in the Cold I
från
313,56 kr
482,49 kr
Canvastavla Deer in the Cold I
Moderna tavlor Mr Monkey
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Mr Monkey
Klassiska tavlor Ensam fågel
från
646,47 kr
994,59 kr
Canvastavla Ensam fågel
Moderna tavlor Golden Deer (1 Part)
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Golden Deer (1 Part)
Moderna tavlor Big Cats (4 Parts)
från
277,74 kr
427,32 kr
Canvastavla Big Cats (4 Parts)
Väggdekorationer Parrot Trio (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Parrot Trio (1 Part) Wide
Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 10
Sortera

Sortera efter

Djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Djur finner du intressanta dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tryck på duk Djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Djur är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Djur fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Djur finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Djur för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Djur finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Djur att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Djur är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Djur passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Djur är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Djur kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Djur skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Djur som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Djur. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Djur utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Djur i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDjur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Djur . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorDjur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med tavlor Djur ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!