inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Målning efter nummer med mellan svårighetsgrad

Filter

Filter

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 14
Måla efter nummer som medelsvår nivå är ett förslag för dem som redan är något vana vid penseln eller har en välutvecklad manuell smidighet. Färgböcker med medelhög svårighetsgrad ger dig möjlighet att förvärva de färdigheter som krävs för mer komplicerade färgböcker. Bimagos tavlor med nummer är fulla av landskap, färgglada blomstermotiv och fascinerande kvinnofigurer. Allt som krävs är lite tid och koncentration för att skapa ett verk som kan bli en inredningsdetalj som framhäver din konstnärliga passion.

Tavlor att måla efter nummer med av medel svårighetsgrad

Är måla konst din passion?! Med våra medelsvåra motiv kan du fortsätta din hobby hemma och dekorera din inredning. I vår kollektion hittar du ett brett utbud av målningar i olika stilar och mönster. När du beställer en av våra produkter får du allt som behövs för att måla, du behöver inte köpa andra delar för att måla. Med våra tavlor kan du få en innovativ och personlig dekoration i ditt hem eller på den plats där du vill hänga dem.

Visa mer Visa mindre

Sätt upp motiv för måla efter nummer på medelsvår nivå

Måla, skapa din egen komposition och häng upp ett av våra set med måla efter nummer med medelsvåra motiv i ditt hem! Våra målningar passar in i alla hem och rum. Om du letar efter något till barnens sovrum kan du välja en av våra djurmotiv eller speciella motiv för barn, du kan ha roligt och tillbringa tid med dina barn med att måla och framför allt kan du dekorera deras väggar. Är ditt kontor grått och trist? Välj ett motiv med landskap eller abstrakta motiv. Slutligen kan du ge dina väggar färg och fräschhet och du kan koppla av under dina långa arbetsdagar. Våra uppsättningar hjälper dig att utveckla din koncentration och precision och stimulerar dina sinnen. Genom att kombinera de färger du vill kan du få en unik och personlig dekoration. Missa inte våra fantastiska erbjudanden. Besök vår webshop och välj din favoritprodukt. Om du letar efter en annorlunda gåva kan du välja en tavla måla efter nummer. Förutom att få en målning kan dina nära och kära ha roligt och upptäcka en ny passion.