-50% rabatt på utvalda produkter

Erbjudandet gäller till 2024.06.18
ai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collectionai-collection

VÄLKOMNA FRAMTIDENS DJUR

Vad kan en bra prompter åstadkomma i samarbete med en ny modell av artificiell intelligens? Vi testar framtidens teknik och presenterar den första kollektionen som helt och hållet består av motiv genererade av artificiell intelligens!

Vi börjar med ett mycket mänskligt ämne: djur! Detta är en ny ras uppfödd av artificiell intelligens, unik och exklusiv, skapad ENBART för bimago av en sann mästare på AI: Tomasz Graszewicz.

Världen går vidare, men en sak förblir konstant:

våra husdjur är en återspegling av oss själva.

ai-collectionai-collectionai-collection

ai genererad konst

Alla pratar om artificiell intelligens! Hur kommer denna teknik att påverka vår verklighet? Vi på bimago har bestämt oss för att testa det. De AI-motiv och AI-posters som ingår i kollektionen AI PETS är motiv som genererats av artificiell intelligens. Men, men, grafikgeneratorer skapar inte något ur tomma intet, de behöver exakta indikationer från en prompter som vet vilken effekt hen vill uppnå. Vi ville illustrera vår kärlek till djur och visa att vi inte är så olika. Den lättsamma och roliga AI-kollektionen består av motiv på katter eller posters på hundar: i AI-konst som visar sin mänskliga sida!

Motiv från artificiell intelligens

Gillar du djur, tycker du att motiv på hundar av olika raser eller posters av katter är söta, eller letar du bara efter roliga tillbehör för en modern inredning? Ta en titt på våra AI-motiv, dvs. design som genererats med hjälp av artificiell intelligens. Resultatet av att översätta vår vision till AI-genererade motiv är den färgglada och livfulla futuristiska kollektionen. Algoritmernas arbete har gjort det möjligt för oss att se att vi ser mänskliga drag i våra husdjur. Ny teknik? En revolution inom bildgenerering? Utan tvekan. Men det kan inte ersätta det naturliga band som förenar oss med världen. Motiv med artificiell intelligens kan paradoxalt nog uttrycka din genuina kärlek till djur.