inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% på canvastavlor och fototapeter till 2022.05.30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

30x40 posters med olika motiv

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Letar du efter väggdekorationer som kompletterar din inredning men som inte överväldigar din inredning? Posters i måtten 30x40cm från bimago är ett universellt val tack vare sin storlek: tillräckligt stora för att väcka uppmärksamhet, men tillräckligt små för att inte dominera utrymmet. Våra 30x40cm posters är ett brett utbud av teman och färgkombinationer som ger stora möjligheter att experimentera. Dessa typer av dekorationer är perfekta för en gallerivägg: de skapar kompositioner fulla av fantasi och konstnärlig stil!

Poster 30x40

Letar duefter en unik dekoration för din inredning men vill inte överdriva storleken! Bimago erbjuder ett stort urval av 30x40 posters. Du hittar ett brett urval av stilar, för hem med klassisk stil rekommenderar vi vintage- eller glamorösa posters och om ditt hem har en modern stil föreslår vi att du väljer moderna, skandinaviska eller industriella motiv. Vackra motiv med geometriska former och abstrakta teman ger din inredning ett originellt utseende, medan vintageposters med neutrala toner eller glamorösa motiv ger stil och elegans.

Visa mer Visa mindre

30x40 posters

Posters finns både i hemmen och på kontor och restauranger. Gör badrummen på din restaurang unika genom att lägga till motiv i vintagestil eller motiv som föreställer landskap, frukt eller grönsaker. Med våra posters kan du koppla av och stimulera ditt sinne på kontoret under lunchrasterna. Vackra motiv från havet eller landsbygden får dig att bryta den vanliga monotonin och gör dina grå väggar mer färgstarka. Om du väljer att placera en av dessa posters i ditt hem, häng dem i köket, vardagsrummet eller sovrummet. De bästa platserna för dessa motiv är bakom en soffa, på väggen bakom en öppen spis, på väggen bakom ett tangentbord i en säng eller på väggen bakom ett bord i köket. Om ditt barnrum verkar tomt och livlöst hittar du en sektion med posters för barn i vår webshop. Slutligen kan du sätta färg och fräschör på barnens väggar. De färgglada motivna kommer skapa kreativitet hos dina barn! Posters är också en bra presentidé. Du kan rama in dem och skriva en hälsning på baksidan. Dina nära och kära kommer att bli positivt överraskade.