tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Urban konst - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Laugh Now
från
201,24 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8

Urban konst - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Urban konst finns vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Urban konst så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Urban konst är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Urban konst fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Urban konst finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Urban konst är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Urban konst finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Urban konst, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Urban konst för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Urban konst finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Urban konst att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Urban konst är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Urban konst passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Urban konst är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Urban konst lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Urban konst som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Urban konst skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Urban konst som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Urban konst. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Urban konst kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Urban konst utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Urban konst på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorUrban konst och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa canvastavlor Urban konst . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Urban konst passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenUrban konst och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Urban konst ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!