inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Banksy och gatukonsttavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Mario and Cop by Banksy
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Old school (Banksy)
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Banksy on Brick
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Hot Rhythms (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Banksy Collage (6 Parts)
från
539,64 kr
830,34 kr
Canvastavla Banksy: Monkey with Frame
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Banksy: Torn Wall
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Banksy: Girl with Balloon
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Inspired by Banksy
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Kärnan i NYC
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Kisses: Popkonst
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Kollektionen av Banksy tavlor - Banksy och gatukonst har tagit världens största museer med storm. Men det beror främst på Banksy - gatukonstnären som kommenterar den sociala och politiska verkligheten på ett mycket uttrycksfullt sätt. I bimagos kollektion hittar du extraordinära, mycket unika gatukonsttavlor inspirerade av Banksys konstverk, till exempel "The Girl with the Balloon", med vilka du kan skapa en trendig, unik och modern atmosfär. Låt dig inspireras av stadskonst!

Gatukonst - tavlor inspirerade av stadskonst

Graffiti på stadsmurar ansågs en gång i tiden vara en form av vandalism, men numera uppskattas den alltmer som en form av modern konst. För att ge dig chansen att införa gatukonst i din miljö har vi samlat en originell samling moderna tavlor, inspirerade av Banksys verk, och andra gatukonstdekorationer på Bimago. Banksys verk, inklusive den berömda Ballongflickan, föreställer människor eller djurfigurer med slogans och kombinerar konstens estetiska värde med konstens sociala funktion. Bland dekorationerna i vår kollektion hittar du tavlor i olika färger. Med en Banksy-tavla i gatufärger kan du ge din miljö stil och sofistikering, medan verk i intensiva färger ger dig möjlighet att liva upp rummet. Uppskattar du konstens moderna ansikte och letar du efter dekorationer som uppmuntrar till reflektion över samhället? På Bimago hittar du Banksy-tavlor som passar din smak och din inredning.

Visa mer Visa mindre

Banksy konstverk - gatukonst och graffitidekorationer

Med Banksys gatukonst och graffititavlor kan du skapa en okonventionell dekoration som kommer att glädja din familj och dina gäster. Verken i vår kollektion har fördelen att de kan anpassas till olika typer av miljöer, oavsett vilken funktion ett konkret rum har. Med en Bansky-tavla, som du väljer enligt dina preferenser, har du möjlighet att dekorera ditt vardagsrum, matsal eller tonårsrum. För bästa effekt kan du använda Banksy-tavlor i form av triptyker och verk med flera delar. Tavlor med flera delar ger dig fler möjligheter till dekoration än dekorationer med en enda panel och ger dig utrymme för din fantasi. Om du gillar gatukonstdekorationer behöver du inte begränsa dig till vår kollektion av graffititavlor. På Bimago erbjuder vi också fototapeter med motiv från Banksys verk. Med tapeter kan du förvandla hela väggen till ett vackert konstverk.