bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Urban konst - Canvastavlor och canvastryck

360 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Dekorativa tavlor Mario and Cop by Banksy
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Mario and Cop by Banksy
Moderna tavlor Hope (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Hope (Banksy)
Dekorativa tavlor Controller (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Controller (1 Part) Wide
Dekorativa tavlor Fun Symbols (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Fun Symbols (1 Part) Wide
Dekorativa tavlor Banksy - collage
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Banksy - collage
Dekorativa tavlor Rainbow Brick (Banksy)
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Rainbow Brick (Banksy)
Dekorativa tavlor Graffiti Slogan by Banksy
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Graffiti Slogan by Banksy
Dekorativa tavlor Banksy: Runaway Balloon
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla Banksy: Runaway Balloon
Dekorativa tavlor Graffiti area (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Graffiti area (Banksy)
Moderna tavlor Graffiti master
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Graffiti master
Moderna tavlor Controller (4 Parts)
från
343,89 kr
491,31 kr
Canvastavla Controller (4 Parts)
Dekorativa tavlor Monkey and Banana
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla Monkey and Banana
Moderna tavlor American Graffiti
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla American Graffiti
Moderna tavlor Zebra tvätt (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Zebra tvätt (Banksy)
Dekorativa tavlor TV heads dance (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla TV heads dance (Banksy)
Moderna tavlor Robots (Banksy)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Robots (Banksy)
Moderna tavlor Banksy Collage (6 Parts)
från
356,31 kr
509,04 kr
Canvastavla Banksy Collage (6 Parts)
Dekorativa tavlor Banana Gun (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Banana Gun (1 Part) Wide
Moderna tavlor In Love (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla In Love (1 Part) Wide
Moderna tavlor Steve (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Steve (1 Part) Wide
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8

Urban konst - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Urban konst kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Urban konst så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Urban konst är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Urban konst skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Urban konst finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Urban konst är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Urban konst finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Urban konst, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Urban konst för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Urban konst finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Urban konst att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Urban konst är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Urban konst passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Urban konst är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Urban konst lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Urban konst som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Urban konst skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Urban konst som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Urban konst. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Urban konst kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Urban konst utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Urban konst på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorUrban konst och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Urban konst . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Urban konst passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorUrban konst och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Urban konst ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!