inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.02.01 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Religiösa tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla God's Finger
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla Angel of Peace
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla Heavenly Home
från
310,77 kr
478,17 kr
Canvastavla Creator (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Be Good (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Winged (1 Part) Vertical
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Mary (1 Part) Vertical
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Portraits (Collection)
från
310,77 kr
478,17 kr
Canvastavla The Guardian Angel
från
216,54 kr
333,18 kr
Canvastavla Angel of the Annunciation
från
149,31 kr
229,86 kr
Canvastavla Angel of the Annunciation
från
219,42 kr
337,59 kr
Canvastavla Angel of the Annunciation
från
217,98 kr
335,34 kr
Canvastavla The Annunciation
från
216,54 kr
333,18 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Religiösa tavlor - tidlösa väggdekorationer

Förutom att vara imponerande och spektakulär har den heliga konsten genom historien haft den ambitiösa funktionen att leda icke-troende tillbaka till den katolska läran. Skulptörernas, arkitekternas och målarnas verk blev kyrkans verktyg för att kommunicera med troende och tvivlare. Religiösa tavlor skulle väcka känslor och inbjuda till eftertanke. Mättade färger, ljusspel, ansikten fulla av uttryck - det är de viktigaste egenskaperna som utmärker moderna religiösa tavlor och som gör att de ofta hänger på våra väggar. Den heliga konsten förhöjer varje rum och ger en raffinerad känsla till inredningen. Därför passar klassisk stil och religiösa tavlor perfekt ihop, men det är inte säkert att de inte kan integreras lika bra i utrymmen med modern smak. Vi kan spela på kontraster: för att skapa en lugn atmosfär i rum med grov design väljer vi tavlor med änglar eller madonnor. Till synes bisarra kombinationer kan ge riktigt intressanta resultat.

Visa mer Visa mindre

Dekorera med religiösa tavlor - ge dina väggar en raffinerad känsla

Varje möbel kan förändra och omdefiniera utseendet på ditt hem. Moderna religiösa tavlor som hängs på väggen ger en fläkt av dold skönhet till alla rum. Rafaels Sixtinska Madonna är en tidlös klassiker - bland de religiösa tavlor som finns i vår butik hittar du den mest kända detaljen med keruber som är målade på undersidan av den ursprungliga duken. För att väcka liv i väggarna behöver vi inte nödvändigtvis välja dekorationer med stark visuell effekt. Ibland är mindre mer än mindre - religiösa tavlor är ett uttryck för en förfinad estetisk smak och har en stor känslomässig laddning. Vårt urval av religiösa tavlor omfattar Michelangelos skapelse av Adam och den berömda avbildningen av händer som närmar sig varandra utan att röra varandra - en enkel gest, tusen känslor. Därför föreslår vi att du väljer heliga tavlor för sovrummet, där de passar bra in i den intima och suggestiva atmosfären i sovrummet.

Heliga motiv - anpassa dekorationens format till dina behov

För att tillgodose de estetiska behoven hos kunder över hela världen erbjuder Bimago rätt inredningslösningar i alla storlekar. Religiösa tavlor framkallar i sin stil en förfluten tid, men samtidigt skapar de en familjär atmosfär och en känsla av välkomnande. Att du blir nöjd är vår prioritet - därför finns religiösa tavlor i olika storlekar och produktionstekniker. Moderna religiösa tavlor behöver inte ramar för att inte stjäla uppmärksamheten från de betydelsefulla bilderna. Våra kunder kan dock välja ramens tjocklek för att maximera dessa unika dekorationer i alla miljöer. Vissa av våra religiösa tavlor finns också i flerpanelformat - en perfekt dekorativ lösning om du är orolig för att religiösa tavlor på en enskild duk ska få rummet att se för tungt ut. Tänk utanför boxen och upptäck den otroliga dekorativa potentialen och den mångsidiga karaktären hos moderna religiösa tavlor.

Moderna religiösa tavlor och andra väggdekorationer på Bimago

Bimago är inte bara en inredningsbutik - vårt mål är att försköna våra kunders hem och göra dem unika. Vi vill skapa glädje och positiva känslor. Religiösa tavlor är en av de många kollektioner som skapats för alla stilmedvetna människor i deras hem. I vårt breda sortiment finns canvastavlor, handmålade tavlor, tapeter, väggdekorer och rumsavdelare - alla får sin egen dekoration! Bimagos produkter är en blandning av kreativitet, uppfinningsrikedom, passion och färg - det finns något för alla. Om du uppskattar den klassiska smaken av heliga motiv, bjuder vi in dig att upptäcka våra reproduktioner av berömda tavlor som är lika eleganta och raffinerade. Om du däremot vill lysa upp ditt hem med moderna idéer kan du ta en titt på vårt utbud av abstrakta tavlor. Vår webbplats är en enorm inspirationskälla - du kommer garanterat att hitta designidéer som återspeglar din stil och väcker din kreativa ådra.