bimago
-35% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.11.03 Upptäck

Religiösa - Canvastavlor och canvastryck

20 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor God's Finger
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla God's Finger
Väggdekorationer Mary (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Canvastavla Mary (1 Part) Vertical
Klassiska tavlor Touch of God
från
313,56 kr
482,49 kr
Canvastavla Touch of God
Väggdekorationer Love Breeze
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Love Breeze
Moderna tavlor Angel of Peace
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Angel of Peace
Dekorativa tavlor The Sistine Madonna.
från
131,31 kr
202,14 kr
Canvastavla The Sistine Madonna.
Moderna tavlor Angels Relaxation
från
254,70 kr
391,95 kr
Canvastavla Angels Relaxation
Dekorativa tavlor Bedjande änglar
från
189,54 kr
291,69 kr
Canvastavla Bedjande änglar
Klassiska tavlor Ängel med mandolin
från
127,89 kr
196,83 kr
Canvastavla Ängel med mandolin
Väggdekorationer Ängels kyss
från
127,89 kr
196,83 kr
Canvastavla Ängels kyss
Dekorativa tavlor Änglar
från
127,89 kr
196,83 kr
Canvastavla Änglar
Väggdekorationer Agnus Dei
från
130,14 kr
200,34 kr
Canvastavla Agnus Dei
Dekorativa tavlor Jungfru Maria med barn
från
131,31 kr
202,14 kr
Canvastavla Jungfru Maria med barn
Moderna tavlor Jungfru Maria med barn
från
129,60 kr
199,44 kr
Canvastavla Jungfru Maria med barn

Religiösa - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Religiösa finner du otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Religiösa så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Religiösa är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Religiösa skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Religiösa finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Religiösa är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Religiösa finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Religiösa, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Religiösa för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Religiösa finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Religiösa att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Religiösa är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Religiösa passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Religiösa är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Religiösa kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Religiösa som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Religiösa skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Religiösa som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Religiösa. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Religiösa kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Religiösa utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Religiösa i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorReligiösa och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna väggdekorer Religiösa . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Religiösa passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenReligiösa och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Religiösa ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!