inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Rumsavdelare exotiska

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Blooming Jungle II [Room Dividers]
från
1 423,89 kr
2 190,69 kr
-35%
Rumsavdelare Land of Freedom [Room Dividers]
från
1 070,55 kr
1 647,09 kr
-35%
Rumsavdelare Svartvitt djungel (3-delad) - palmblad
från
1 070,55 kr
1 647,09 kr
-35%
  1. 1
  2. 2
Exotiska rumsavdelare är funktionella och estetiska tillägg, med vilka du kan dela upp ett rum i zoner och göra det mer originellt! Motivet med en giraff på savannen, tropiska blad eller soliga stränder ger din inredning en känsla av äventyr och tar dig till avlägsna platser. En exotisk rumsavdelare från bimago är värd att använda i rum där det är viktigt med en atmosfär som främjar avkoppling: i vardagsrummet, matsalen och spaet.

Exotiska rumsavdelare

Allt exotiskt drar till sig många människors uppmärksamhet, det är något långt borta, något annorlunda, färgerna är utmärkande och det är de exotiska rumsavdelarna som vi erbjuder också. Förutom att välja den fantasi du föredrar, de färger du föredrar eller som bäst passar ihop med resten av huset, kan du också välja storleken och därmed också antalet delar som ska utgöra den exotiska rumsavdelaren. Du kan välja mellan 3 eller 5 stycken, och när det gäller fantasier om exotiska rumsavdelare finns det många, de flesta av dem är relaterade till naturen, och löv är ofta en viktig del av motivet, men du kan också hitta exotiska djur eller vackra, soliga havslandskap.


 

Exotiska rumsavdelare

Rumsavdelare är ett av de senaste tillskotten hos Bimago. Vi bestämde oss för att skapa en hel serie exotiska rumsavdelare eftersom de är multifunktionella dekorativa element. Låt dig inte luras av namnet eftersom exotiska rumsavdelare inte bara används för att dela upp två rum, till exempel vardagsrum och sovrum, utan de är också perfekta dekorativa element som har sin egen charm. Våra exotiska rumsavdelare är designelement men samtidigt ekonomiska, de har egenskapen att de kan anpassas till alla typer av stilar och miljöer och ge dem personlighet, de kan också användas för att dölja skräp, särskilt i mindre hem där det finns mindre utrymme.