inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis leverans till 2023.03.18

Posters 40x50 cm är alltid på modet

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Besök bimago postergalleriet och skapa ett vackert vägggalleri på nolltid! Posters på 40x50 cm är perfekta att hänga ensamma, i par eller i ett galleri på väggen. Du hittar alla möjliga teman i vår kollektion: från abstraktion till fotografi och vackra naturmotiv. Oavsett om du väljer en konstnärlig illustration eller ett glatt konstverk för ett barns sovrum är 40x50 cm-posters det perfekta sättet att väcka liv i dina väggar utan att lämna några bestående spår!

Posters 40x50

Posters 40x50 är en idealisk storlek för alla typer av inredningar. De är varken för små eller för stora. Du kan rama in dem och hänga upp dem på dina väggar. På Bimago hittar du många olika stilar: modernt, vintage, glamoröst, provensalskt, shabby chic, skandinaviskt, industriellt och mycket mer. Oroa dig inte, om du tror att en poster inte är idealisk för ett klassiskt inrett hem kan vi bevisa motsatsen med våra vintage-, glamour- eller provençalposters. De vackra neutrala och pastellfärgerna ger stil och elegans till din inredning.

Visa mer Visa mindre

Färgade affischer 40 x 50 cm

Såväl som posters i neutrala färger hittar du även färgglada 40x50 cm posters, som vi rekommenderar för moderna interiörer. Du kan hänga upp fantastiska motiv med geometriska, abstrakta och djurmotiv på dina väggar. Om du vill ha något unikt föreslår vi att du placerar posters i färgglada plast- eller träramar. De färgglada posters från Bimago är perfekta för att ge liv och färg åt de tråkiga väggarna på kontoret. De olika nyanserna hjälper dig att slappna av och stimulera ditt sinne under lunchrasterna. Om du vill dekorera ditt barnrum kan du kolla in våra färgglada barnposters. Du kommer äntligen att lysa upp deras rum och dina barn kan hålla sina sinnen skarpa. Färgade motiv av frukt och grönsaker passar perfekt för en restaurang eller ditt kök. Du kan snabbt och enkelt ändra utseendet på dina väggar genom att använda dem. Låt fantasin flöda och dekorera din inredning med våra fantastiska produkter.