inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Vardagsrum tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Dominant (1 Part) Wide
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Retro Map (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Two-coloured Gerberas
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Vintage Red Bike
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Old map: triptych
från
732,33 kr
1 126,71 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9
Tavlor för vardagsrummet är ett utmärkt sätt att framhäva en inredning. Om du älskar snygga arrangemang. Om du vill berika ditt vardagsrum med unika tillbehör? Ett brett urval av teman, färger och storlekar gör att du kan matcha dem perfekt. Högkvalitativa tavlor har en chans att bli riktiga konstverk, förändra din inredning och ge den en unik karaktär! Välj mellan många olika typer av tavlor till vardagsrummet. Hitta en dekorationsidé på bimago.

Tavlor för vardagsrummet - eleganta och trendiga tavlor

För att vara familjens viloplats och det rum där vi välkomnar våra gäster så förtjänar verkligen vardagsrummet noggrant vald inredning. En tavla i vardagsrummet är en perfekt lösning för att skapa en unik och fräsch känsla. Den kan t.ex. placeras ovanför soffan eller hängas på en väl exponerad vägg där den kommer att locka allas blickar. Detta moderna tillbehör kan återspegla en mängd olika motiv såsom blommor, djur, världskartor, abstraktioner och popkonst. Ett färgstarkt komplement för vardagsrummet kommer att framhäva atmosfären och om en harmonisk helhet är viktig för dig ska du då fokusera på en sammansättning av komplementära färger, till exempel blått med gult. Bimago har förberett ett stort urval av motiv av olika stilar som erbjuder många inredningsmöjligheter i ett modernt hem. En Zen-tavla i vardagsrummet kommer att ge en avkopplande atmosfär - denna typ av väggdekoration är också det perfekta valet för de som älskar långa resor och Fjärran Östern. Vintage posters i vardagsrummet kommer att tilltala de som älskar retrostil och som vill ge sitt vardagsrum en stämningsfull atmosfär från tidigare epoker. Dessutom garanterar vi högkvalitetsbilder av akrylfärger som kännetecknas av intensiva färger. Våra handmålade tavlor i Bimagos utbud är målade på italiensk bomullsduk, kännetecknad av en vacker struktur och maximal kvalitet

Läs mer Läs mindre

Tavlor för vardagsrummet - många motiv i olika färger

På Bimago hittar du många motiv i olika stilar och färger. Våra konstnäres erfarenhet och färdigheter kommer att säkerställa att var och en av målningarna troget återger det motiv du har valt. Tryck på duk i en robust kilram är en trendig dekoration för vardagsrummet. Canvastavlor av världsstäder, blommor eller väggdekorationer för barnrummet - ett rikt urval säkerställer att alla kan hitta något för som passar. Canvastavlor finns i två tekniker. Den första av dessa är Premium Print: trycket är berikat med en unik gel tack vare vilken tavlan får en struktur och glans som påminner om oljemålningar. Den andra tekniken är ett tryck på duk som återspeglar en canvastavla. Den höga upplösningen innebär att alla detaljer kommer att fångas perfekt på duken. Tack vare detta är denna teknik speciellt lämpad för landskap, arkitektoniska fotografier och porträtt. En handmålad tavla kan göras i många storlekar. På en canvastavla är motivet utsträckt för att täcka dess sidor. Vi bjuder in dig att titta och upptäckta vårt vackra galleri på Bimago - här hittar du både moderna tavlor och reproduktioner av många kända konstnärers mästerverk.