inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer - ballerina

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Älskar du dans och konst? Du behöver inte vara professionell dansare eller konstnär för att uttrycka dig och njuta av kreativ frihet! Allt du behöver göra är att välja bimago-motiv för att måla efter nummer! Måla efter nummer dansare och dansmotiv är balett, tango, wienervals, modern jazz eller streetdance. Upptäck dansstilarna i motiven för att måla och få en originell inredning! Setet innehåller: duk på träram, penslar och färger.

Måla efter nummer - dans

Har du en romantisk själ och älskar glamorös och chic stil? Dekorera ditt hem med vackra bilder från dansens värld, tack vare våra tavlor att måla efter nummer kan du få en ny dekoration och spendera din tid på ett alternativt sätt. Du kan upptäcka en ny passion eller fortsätta med din passion för måleri direkt från ditt hem. På Bimago hittar du ett stort urval av motiv och stilar. Vi har även tavlor för nybörjare, medelmåttiga och avancerade konstnärer. Äntligen kan du dekorera dina väggar på ett enkelt, ekonomiskt och kreativt sätt.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer med dans och dansmotiv

Om du beställer vårt set med dans- och dansmotiv för att måla efter nummer får du allt som behövs för att måla. Du behöver inte lägga mer pengar på att köpa material. Tavlorna är perfekta att hänga i vardagsrummet, i sovrummet bredvid sminkbordet, i tonåringarnas och flickornas sovrum och till och med på kontoret. Tack vare de fantastiska motiven kan du slappna av, träna din koncentration och förbättra din precision. Ballerinafigurerna ger en elegant och romantisk känsla till din inredning. Vi rekommenderar att du inreder ditt hem i shabby chic, glamorös eller klassisk stil. Lägg till porslins- och kristalldekorationer. Skapa dina egna konstverk, låt fantasin flöda och dekorera dina väggar! Våra produkter kan vara en originell presentidé för olika tillfällen, t.ex. födelsedagar, dop eller examina. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök Bimago och ta en titt på kollektionen för måla efter nummer. Du hittar olika erbjudanden och bilder som passar dig perfekt!