inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

SNABB TAPETSERING UTAN EN DROPPE LIM - VÄLJ SJÄLVHÄFTANDE FOTOTAPETER FRÅN BIMAGO

NJUT AV DIN NYA INREDNING

Drömmer du om en slående fototapet, men tvekar på grund av en för kladdig tapetsering? Vi har en snabb och enkel lösning! Välj självhäftande fototapeter med peel & stick-funktion och glöm att blanda tapetklister i en hink eller darrande händer när du sprider klister på väggen. Den självhäftande fototapeten från bimago är extremt praktisk och funktionell vid installationen!

VÄLJ SJÄLVHÄFTANDE FOTOTAPETER FRÅN BIMAGO:

KREATIV SJÄLVHÄFTANDE FOTOTAPET

En självhäftande fototapet appliceras likt ett stort klistermärke. Den kan användas inte bara på väggen i ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller barnrum, utan också för att dekorera trappor, möbelfronter, bokhyllans bakre vägg, baksidorna på pärmar eller lådor! Den enkla installationen av den självhäftande fototapeten gör att du kan dekorera olika typer av föremål i din inredning extremt enkelt och snabbt.

ETT NYTT UTSEENDE FÖR GAMLA MÖBLER.

En självhäftande fototapet är perfekt för att fräscha upp gamla, fula och omoderna möbler! Varför ersätta dem med nya när de är hållbara och funktionella? Använd bara en självhäftande fototapet från bimago! Du kan enkelt klistra den på framsidan av din favoritkommod eller garderobsdörr och förvandla din inredning helt och hållet. Landskap, abstrakt, djur, växter, enhörningar, skog i mist.... valet av ett vackert mönster som passar dina preferenser är upp till dig!