-50% rabatt på utvalda produkter

Gratis frakt
MoroccoMoroccoMorocco

UNDER THE SOUTHERN SUN

Morocco

De varma strålarna från eftermiddagssolen filtreras subtilt genom palmbladen. Middagsvärmen känns i luften, något bruten av löftet om kvällens friskhet. Den brända jorden med terrakottafärger och den majestätiska sanden i öknen flätas samman med himmelens blåhet och arkitekturens prakt. Slut ögonen och föreställ dig att du är här igen. Här, där marknaden luktar kryddor och havet lovar äventyr. Låt dig omslutas i exotiska färger. Välkommen till den marockanska solen!

MoroccoMoroccoMorocco
embrace the momentembrace the momentembrace the moment
MoroccoMoroccoMorocco
s

Magic of the shadows
can best be seen in the desertsMehmet Murat Ildan

MoroccoMoroccoMorocco

Canvastavlor

Marocko är ett land som till fullo utnyttjar både sin Medelhavstradition och sitt arabiska arv. Den här extraordinära kombinationen av kulturer inspirerar inredningsarkitekter från hela världen och vi använder med entusiasm typiska marockanska inredningselement (mosaik, klöver eller terrakotta) när vi väljer inredningstillbehör till våra europeiska hem och lägenheter.

Posters

Posters med foton av städer eller tavlor med städer som Marrakech, Fez eller Tanger förtrollar med sin exotiska charm och tapeter i marockansk stil ger rummet en unik karaktär. Även om tapeter med stadstema inte övertygar dig, kommer dekorationer som framkallar suggestiva marockanska atmosfärer att charma dig med sin mångfald. Upptäck damasttapeter eller mönster inspirerade av marockanska kakelplattor och tegel och upplev minnen från exotiska resor!