-28% på canvastavlor och fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
-15% på rumsavdelare [Erbjudandet gäller till 2020.08.16] upptäck
  • <%= message %>

Modernt - Canvastavlor och canvastryck

1133 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 24
Dekorativa tavlor Första vågen

Canvastavla "Första vågen"

Pris från: 298,71 kr
Dekorativa tavlor Devil's Eye

Canvastavla "Devil's Eye"

Pris från: 391,95 kr
Dekorativa tavlor Golden Citadel

Canvastavla "Golden Citadel"

Pris från: 391,95 kr
Väggdekorationer Svart hav

Canvastavla "Svart hav"

Pris från: 294,30 kr
Väggdekorationer Golden Tree II

Canvastavla "Golden Tree II"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Gold Tree

Canvastavla "Gold Tree"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Varma tankar

Canvastavla "Varma tankar"

Pris från: 294,30 kr
Moderna tavlor Stellar Chariot

Canvastavla "Stellar Chariot"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Falling Star

Canvastavla "Falling Star"

Pris från: 391,95 kr
Klassiska tavlor Discovering Blue

Canvastavla "Discovering Blue"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Månlig

Canvastavla "Månlig"

Pris från: 626,22 kr
Dekorativa tavlor Gyllene rand

Canvastavla "Gyllene rand"

Pris från: 482,49 kr
Dekorativa tavlor Broken tystnad

Canvastavla "Broken tystnad"

Pris från: 675,81 kr
Dekorativa tavlor Förslag

Canvastavla "Förslag"

Pris från: 291,69 kr
Väggdekorationer Lila glow

Canvastavla "Lila glow"

Pris från: 409,59 kr
Dekorativa tavlor Två vågor

Canvastavla "Två vågor"

Pris från: 482,49 kr
Väggdekorationer Gyllene sol

Canvastavla "Gyllene sol"

Pris från: 196,83 kr
Moderna tavlor Orange accent

Canvastavla "Orange accent"

Pris från: 693,45 kr
Klassiska tavlor Crying sun

Canvastavla "Crying sun"

Pris från: 294,30 kr
Klassiska tavlor Mechanical Bird

Canvastavla "Mechanical Bird"

Pris från: 1 008,81 kr
Moderna tavlor Naturlig energi

Canvastavla "Naturlig energi"

Pris från: 201,24 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 24

Modernt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Modernt finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Modernt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Modernt är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Modernt skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Modernt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Modernt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Modernt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Modernt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Modernt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Modernt finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Modernt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Modernt är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Modernt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Modernt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Modernt lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Modernt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Modernt skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Modernt som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Modernt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Modernt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Modernt utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Modernt i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorModernt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa tavlor Modernt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Modernt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenModernt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Modernt ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!