inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på canvastavlor till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Moderna tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Noble Moon (1 Part) Wide
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Transience (1 Part) Wide
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Old Letters (1 Part) Wide
från
175,59 kr
351,27 kr
Canvastavla Transition (1 Part) Wide
från
175,59 kr
351,27 kr
Canvastavla Gift (1 Part) Wide
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Novum (1 Part) Wide
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Gem (1 Part) Narrow
från
233,82 kr
467,82 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Avskyr du tråkiga rum? Uppskattar du allt mer unika lösningar? Moderna tavlor framhäver perfekt inte bara inredningens karaktär utan framför allt familjemedlemmarnas livsstil. I Bimagos kollektion av moderna tavlor hittar du många fler moderna tavlor, geometriska figurer och pittoreska landskap. Modern konst kan ha många ansikten, därför hittar du så många motiv hos bimago. Välj en modern tavla som passar dig och njut av dess unika interiör!

Moderna tavlor

Vem har inte hört talas om modern inredning? Vad sägs om minimalistiska mönster? Det råder ingen tvekan om att populariteten för denna trend bland inredningsarkitekter och vår fascination för modern väggkonst har ökat i en stadig takt på senare tid. När vi hör talas om den här trenden får vi genast upp bilder av snygga rum med noggrant utvalda möbler och accessoarer. Vita väggar klarar dock inte av att göra jobbet i sig själva, utan de måste dekoreras på ett smakfullt sätt för att uppnå de önskade effekterna. Det är här som våra moderna tavlor kommer in i bilden! Tack vare det stora utbudet av våra verk kommer du inte att känna dig besviken. Skönheten i vår moderna väggkonst som tavlor ligger i enkelhet och anpassningsförmåga. Du kan hänga en i ditt hus eller på kontoret, kombinera med andra konsttryck eller sätta ihop med några moderna accessoarer. När du letar efter en originell present kommer våra iögonfallande mönster att göra det lättare för dig. Det finns både mindre och större verk i vårt utbud så att du kan passa dina vänners eller familjemedlemmars smak. En elegant ram kommer att ge presenten en utmärkt modernistisk känsla.

Stora moderna tavlor

Monokromatiska färger, enkla mönster och geometriska former är ännu mer slående på våra stora moderna tavlor. Ingen kommer att gå likgiltigt förbi dessa originella konstverk. Vi rekommenderar att du hänger de större tavlor i väl upplysta rymliga interiörer. De kommer att vara idealiska för stilfulla vardagsrum och moderna konferensrum. När de omges av bara det allra nödvändigaste kommer våra tavlor att ge maximal effekt. I din heminredning kan du omge våra moderna tavlor med färska blommor eller ljus som får rummet att se varmare ut. WOW-känslor garanteras!