inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Måla efter nummer med världskartor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Har du en globetrotter i dig? Är du fascinerad av exotiska, avlägsna länder och världens kulturella mångfald? Så vår kollektion världskartor är ett erbjudande som borde tilltala dig! Med världskartan som du kan måla själv från bimago kan du skapa en färgstark mosaik av kontinenter. En sådan bild blir också en unik dekoration av din inredning. Upptäck vår kollektion med världskartor som du kan måla efter nummer och välj din egen färgkarta. Med bimago står världen öppen för dig!

Måla efter nummer som världskarta

Bimago har äntligen rätt dekoration för resande och upptäcktslystna som vill utforska sitt hem. Hos oss kan du hitta måla efter nummer med motiv av kartor. Dekorera din inredning och ha roligt när du färglägger de fantastiska tavlorna med kartmotiv. Du kan följa instruktionerna som är bifogade vår produkt och färga tavlan enligt dem eller så kan du låta fantasin flöda och följa ditt eget schema, på så sätt skapar du en skräddarsydd tavla som endast du har. Om du köper en av våra produkter får du allt som behövs för att måla och du behöver inte spendera mer pengar på material.

Visa mer Visa mindre

Måla efter nummer med kartmotiv

Måla efter nummer med kartmotiv passar perfekt för att dekorera alla typer av hus. För de som älskar klassisk stil rekommenderar vi att välja tavlor i stil med gamla kartor med neutrala färgsatser. För de som mera gillar modern stil rekommenderar vi moderna kartor med ljusa och livliga färgsatser. Matcha tavlan med liknande möbler och fulländar utseendet med naturdekorationer. Tack vare våra produkter kan du inte bara dekorera ditt hem på ett originellt sätt, utan du kan också ha roligt när du färglägger dukarna och tillbringar din tid på ett annat sätt än vanligt. Tavlan kan placeras i vardagsrummet, sovrummet, kontoret och till och med i barnens sovrum. De fantastiska världkartsmotiv hjälper dig att slappna av och stimulera dina sinnen. Kom ihåg att våra tavlor också kan vara en originell presentidé för en älskad person. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök kollektionen för måla efter nummer och välj din favoritprodukt.