inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Posters scandi boho

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Inredningar i scandi boho-stil har tagit Instagram-profilerna med storm! Kombinationen av skandinavisk minimalism med den konstnärliga stilen från boho skapar ett utrymme som är harmoniskt men inte fantasilöst! Scandi boho-posters från bimago kännetecknas av en subtil färgpalett och enkelhet i formen. Det är en skicklig kombination av balanserad skandinavisk estetik och fri själars mångfärgade stil. Den scandiska boho-posteren bevisar att motsatser attraherar varandra och skapar okonventionella kombinationer!

Scandi boho-poster på väggen

Har du någonsin hört talas om Scandi Boho-stilen? Tack vare vår kollektion av scandi boho-posters kommer du att bli bättre bekant med denna stil som är en lyckad kombination av skandinavisk minimalism och lätt boho. Om du vill göra ditt hem mysigt kan du välja posters i scandi-boho-stil. Mjuka färger spelar en viktig roll för att skapa denna känsla. Om den minimalistiska stilen tråkar ut dig är det säkert ett trevligt alternativ ett skandinaviskt boho-posters. Färgerna dominerar i kollektionen: sand, vitt, beige och guld, därav de naturliga tonerna. Scandi boho-posters på väggen representerar naturens värld, blad, blommor och porträtt. Allt i en abstrakt men mycket känslig form.


 

Inramade scandi boho-posters

Vi pratar mycket om delikatess och fräschhet i interiörer, och det är inte bara ord utan de grundläggande egenskaperna hos en scandi boho-poster. På detta raffinerade sätt kan du också dekorera ditt kontor, din butik eller din restaurang. Posters i skandinavisk boho-stil är universella dekorationer, vilket innebär att de passar in i alla typer av inredningar. Ett scandi boho-posters ser bra ut i sällskap av växter och på så sätt gör du interiören svalare. Om du letar efter en mer sofistikerad dekoration kan du välja en scandi boho-poster i ram. En bindning ändrar utseendet på en prydnad och passar perfekt till klassisk inredning. Skapa ett modernt utrymme som i de finaste inredningskatalogerna med bimago!