inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Stillebentavlor - väggdekorationer med raffinerad smak

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Fruitful Summer (4 Parts)
från
552,78 kr
921,42 kr
Canvastavla Summer Breakfast
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Scent of a Morning
från
547,11 kr
911,88 kr
Canvastavla Exotic cocktail
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Dry Drink (1 Part) Narrow
från
340,20 kr
567,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Are you wondering how to quickly and easily change the interior design? Check out bimago still life canvas painting collection. You will find juicy fruit and colourful spices in it. It will be perfect in the kitchen, but also in the dining room. At bimago, we also have canvas that will surely catch the eye of coffee, wine and French cheese lovers. The still life painting can also decorate the interiors of cafés and restaurants. The image of the still life will fit in with Provencal, rustic as well as vintage and retro interiors.

Stilleben - från 1600-talet till idag

Stilleben är en tidlös klassiker. Historien om denna bildgenre som visar livlösa föremål började på 1600-talet när den tidens konstnärer gjorde naturen till ett verkligt ämne för sin konstnärliga produktion. Stillebentavlor har en rik symbolik som ofta belyser livets flyktiga natur och skönhetens flyktiga natur. Bland de mest kända stillebenkonstnärerna i Italien finns Caravaggio, Giovanna Garzoni, Paolo Porpora och Fede Galizia. Caravaggio var en sann mästare i denna bildgenre, eftersom han gav stillebenmotivna en otrolig realism. Samlingen av stilleben på bimago är en perfekt balans mellan modern och klassisk konst. För att tillfredsställa alla våra kunders smaker har vi förberett mer än 140 olika motiv, från fantastiska frukttavlor med en modern smak till mer klassiska motiv som passar perfekt för eleganta miljöer. Vi bjuder in dig att upptäcka en myriad av fantastiska stilleben som kombinerar klassisk anda med modern design.


 

Stilleben - idealiska dekorationer för alla rum

Tavlor med saftiga, färska frukter drar genast ögonen till sig och får munnen att vattnas. Därför är de idealiska för att förbättra det tomma utrymmet på köksväggen. Vill du sätta en sista känsla på ditt sovrum? Välj stillebentavlor som passar in i alla rumsstilar. I vår kollektion av stilleben hittar du dekorationer som, samtidigt som de behåller en klassisk anda, är anpassade till moderna behov. Underbara tavlor med musikinstrument som hänger ovanför sängen kommer att framhäva din passion för musik och ge en unik karaktär till din oas av avkoppling. Vardagsrummet är vårt visitkort och kräver därför dekorationer som fångar ögat och förför med intrikata detaljer. Ett brett utbud av stillebentavlor på bimago har skapats för att uppfylla dessa krav. I vardagsrummet, som är inrett i minimalistisk stil, passar väggdekorationer i intensiva färger bra, i en miljö med en känsla av det förflutna kan du välja stillebentavlor i klassisk stil.

Stilleben eller tavlor - välj en teknik som passar dig.

När vi inreder vårt hem måste vi börja med grundkonceptet: vilken inredning uttrycker bäst vår personlighet? Vilken bakgrund är idealisk för att få oss att känna oss bekväma? Stilleben förknippas vanligtvis med klassisk stil och är därför underskattad av den moderna inredningen. Vår kollektion av stilleben visar att modern design går hand i hand med det förflutnas sofistikering. För att hitta den perfekta väggdekorationen räcker det dock inte att välja ett lämpligt motiv. Det som också räknas är den teknik med vilken stillebentavlorna förverkligas. Bland de mest populära produkterna finns handtavlor som påminner om konst med stort A. För personer som söker mer ekonomiska lösningar har vi utarbetat den innovativa tekniken Premium Print som gör det möjligt att uppnå en effekt som liknar handmålade motiv med enkla utskrifter. I vårt galleri kan du upptäcka skillnaderna mellan tryck och stilleben och välja det alternativ som passar dig bäst.

Mellan klassiskt och modernt - mångsidighet i stillebentavlor

Inredningsvärlden fortsätter att vända sig och överraskar oss med innovativa lösningar och revolutionerande upptäckter. Designerna på bimago försöker följa med de senaste trenderna, och därför är vår kollektion av stilleben ett ständigt föränderligt verk. Våra konstnärer är inte rädda för att experimentera och ta nya grepp på klassiska stilar för att ge dig stillebentavlor som återspeglar aktuella trender. Vårt uppdrag är att förvåna våra kunder med dekorationer som inte bara ger rummet ett nytt utseende utan också skapar en verklig wow-effekt" på väggarna. Många förknippar stilleben med klassisk stil, men vi vill visa att livlösa föremål i modern tappning ser lika bra ut i framtidsorienterade rum. Ta en titt på vår extraordinära kollektion av stilleben och upptäck deras mångsidighet.