tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Stilleben - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Perfect Morning
från
313,02 kr
447,21 kr
Canvastavla Wine, why not?
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Green Kitchen (3 Parts)
från
334,71 kr
478,17 kr
Canvastavla Have a Nice Day!
från
313,02 kr
447,21 kr
Canvastavla Tastes of the World
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla I kaféet
från
157,14 kr
224,55 kr
Canvastavla Kryddstark
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Dry Drink (1 Part) Narrow
från
313,02 kr
447,21 kr
Canvastavla Fruitful Summer (4 Parts)
från
529,92 kr
757,08 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stilleben - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Stilleben kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Stilleben så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Stilleben är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Stilleben fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Stilleben finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Stilleben är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Stilleben finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Stilleben, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Stilleben för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Stilleben finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Stilleben att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Stilleben är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Stilleben passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Stilleben är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Stilleben lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Tavlor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Stilleben som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Stilleben skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Stilleben som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Stilleben. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Stilleben kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Stilleben utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Stilleben på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStilleben och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Stilleben . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Stilleben passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorStilleben och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor Stilleben ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!