Stilleben - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Stilleben kommer du att upptäcka unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Stilleben så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Stilleben är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Stilleben fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Stilleben finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Stilleben är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Stilleben finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Stilleben, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Stilleben för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Stilleben upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Stilleben att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Stilleben är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Stilleben passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Stilleben är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Stilleben lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Stilleben som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Stilleben skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Stilleben som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Stilleben. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Stilleben kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Stilleben utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Stilleben i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStilleben och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika väggdekorer Stilleben . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Stilleben passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerStilleben och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Stilleben ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Stilleben - Canvastavlor och canvastryck

169 produkter tillgängliga i denna kategori

-19% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2018.12.17 ]
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Klassiska tavlor Rött vin

Canvastavla "Rött vin"

Pris från: 267,75 kr
Klassiska tavlor Kärnan i morgon

Canvastavla "Kärnan i morgon"

Pris från: 533,79 kr
Klassiska tavlor Morning Quartet

Canvastavla "Morning Quartet"

Pris från: 356,49 kr
Väggdekorationer Christmas Time

Canvastavla "Christmas Time"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Exotic cocktail

Canvastavla "Exotic cocktail"

Pris från: 356,49 kr
Klassiska tavlor Perfect Morning

Canvastavla "Perfect Morning"

Pris från: 356,49 kr
Dekorativa tavlor Kryddstark

Canvastavla "Kryddstark"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Jazzy NYC

Canvastavla "Jazzy NYC"

Pris från: 533,79 kr
Klassiska tavlor Cold refreshment

Canvastavla "Cold refreshment"

Pris från: 356,49 kr
Dekorativa tavlor Jordgubbar

Canvastavla "Jordgubbar"

Pris från: 533,79 kr
Klassiska tavlor Färgens kraft

Canvastavla "Färgens kraft"

Pris från: 179,10 kr
Väggdekorationer Päron

Canvastavla "Päron"

Pris från: 179,10 kr
Dekorativa tavlor Summer Breakfast

Canvastavla "Summer Breakfast"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Have a Nice Day!

Canvastavla "Have a Nice Day!"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Christmas Sweets

Canvastavla "Christmas Sweets"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Sweet Kitchen

Canvastavla "Sweet Kitchen"

Pris från: 356,49 kr
Väggdekorationer Ladies Night

Canvastavla "Ladies Night"

Pris från: 356,49 kr
Klassiska tavlor Cafe

Canvastavla "Cafe"

Pris från: 356,49 kr
Väggdekorationer Äppelpaj

Canvastavla "Äppelpaj"

Pris från: 179,10 kr
Dekorativa tavlor Sweet Cosmo

Canvastavla "Sweet Cosmo"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Dags för kaffe

Canvastavla "Dags för kaffe"

Pris från: 356,49 kr
Moderna tavlor Ice cocktails

Canvastavla "Ice cocktails"

Pris från: 356,49 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4