inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Art deco tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Deco Geometry
från
535,32 kr
Tapet Olive Mosaic
från
535,32 kr
Tapet Evening Green
från
535,32 kr
Tapet Mint Wave
från
535,32 kr
Tapet Japandi style
från
535,32 kr
Tapet Full of shapes
från
535,32 kr
Tapet Moroccan Set
från
535,32 kr
Tapet Exotic Pattern
från
535,32 kr
Tapet Geopoetry
från
535,32 kr
Tapet Detail Wave
från
535,32 kr
Tapet Orient Wheels
från
535,32 kr
Tapet Coastal Pattern
från
535,32 kr
Tapet Marine Mosaic
från
535,32 kr
Tapet Net (Pink)
från
535,32 kr
Tapet Serpentines
från
535,32 kr
Tapet Chains
från
535,32 kr
Tapet Geometric Waves
från
535,32 kr
Tapet Pixels (Green)
från
535,32 kr
Tapet Golden Illusion
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
Art deco tapetuppsättningar och inredningsidéer var ett svar på den tidigare dominerande jugendstilen. Den har en modernare designstil, industriell design som möjliggör storskalig produktion. Så det var ett försök att kombinera två till synes motsägelsefulla element - produktens massa och universalitet, med ett sofistikerat, konstnärligt utseende. En plats för art deco tapeter grönt kan hittas i praktiskt taget alla rum - en elegant korridor, ett elegant vardagsrum eller sovrum, men de är också bra som en del av kontorsrumsinredning.

Art deco tapeter bimago

Art deco-tapeter är fortfarande populära, så vi kunde inte missa dem i bimago. Denna stil skapades redan under mellankrigstiden och har permanent etablerat sig i inredningen. Varje art deco-tapet i vår kollektion kommer att glädja dig med sin höga kvalitet och sina olika, unika motiv. Tack vare dem kommer ditt hus att se snyggt och mysigt ut. Art deco-papper i guld, grått eller någon annan valfri färg hjälper dig att nå ditt mål. Med tanke på hur brett vårt utbud är kommer du säkert att hitta ett perfekt förslag för dig själv. Förändra din inredning utan att behöva göra en större renovering. Art deco tapeter är en bra lösning, övertyga dig själv. Ta en titt på vårt erbjudande och kolla vad som tilltalar dig mest. Kommer det att vara en grå art deco-tapet eller något helt annat?Tapeter i art deco stil

Våra art deco-tapeter kännetecknas av originella mönster. De gör det enkelt för dig att skapa en originell väggdekoration som förändrar din inredning och ger den karaktär. Vad som är viktigt är att art deco-papper passar bra i alla rum. Det kan vara ett vardagsrum, men också ett arbetsrum, matsal eller sovrum. Var inte rädd för effekten är överväldigande. Om du vill undvika det kan du välja ett motiv som matchar resten av inredningen. Det borde inte vara svårt för dig eftersom sortimentet i bimago är extremt brett. Oavsett om du är intresserad av art deco tapeter i grönt eller i en annan nyans kommer du säkert att hitta rätt. Kom ihåg att du inte behöver ändra utseendet på alla dina väggar. Art deco tapeter kan dekorera bara en av dem, det kommer att ge en mycket intressant effekt, särskilt när de kombineras med intressanta tillbehör. Det kan till exempel vara en mönstrad matta, en snygg lampa eller dekorativa kuddar. Art deco-papper ger många möjligheter till arrangemang. Det är dock inte bara detta som är viktigt. En art nouveau tapet är också hållbar och behåller sitt eleganta utseende under lång tid.