inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter rustik

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Watercolor Poppies
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Meadow Of Memories
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Royal Wall
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Stone Fence
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Stone Structure
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Wooden Rainbow
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Multi-colored Boards
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Wooden Gate
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Song of Time
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Wooden weave
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Egyptian Stone
från
222,57 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Den rustika stilen får dig att tänka på en stuga vid havet eller en charmig bondgård omgiven av grönska. Det är en naturlig, åldrad och organisk stil. De rustika tapeterna från bimago är en noggrant utvald kollektion mönster och motiv som imiterar trä, stenar, löv och andra organiska element som förflyttar ditt rum till det soliga Toscana och lyfter fram den naturliga skönheten i din inredning! En rustik fototapet hjälper till att betona det viktigaste, nämligen helhetens okonstlade estetik.

Rustik fototapet

Den rustika stilen är en mycket enkel stil som påminner om landsbygden, rått trä, frilagt tegel, men enkelt betyder inte trivialt. Det är ingen tillfällighet att den rustika fototapet vi föreslår är enkel men absolut inte trivial. Rustika fototapeter fokuserar på färg och enkelhet i material, du hittar röd tegelsten, sten, smutsig tegelsten, vilket skapar olika atmosfärer. Det är viktigt att betona att enkelhet också är elegans, så du hittar den rustika fototapeten Stony Twilight som spelar på färgerna svart och guld, eller Brick Wall som spelar på de röda färgerna från tegelstenar. Rustika fototapeter ser så äkta ut att dina gäster tror att det är riktiga tegelstenar eller stenar och ibland glömmer de till och med att det bara är en rustik fototapet.


 

Fototapeter i rustik stil

Har du en ultramodern lägenhet, men gillar du också den rustika stilen, men känner inte för att göra något arbete i huset? Älskar du synlig sten eller rött tegel men vill inte riva ner väggarna? Lösningen på dina problem är rustika fototapeter, som vi erbjuder i olika tryck i vår webbshop. Fototapeterna i rustik stil har alla tryck av väggmaterial som stenar, tegel eller trälister. Det är alla element med täta, mörka färger som värmer upp ditt rum, och därför rekommenderar vi att du sätter fototapeter i rustik stil i ett rum som köket eller sovrummet. Nu kan du äntligen få den rustika stil du vill ha i ditt moderna hem. Dessutom är rustika fototapeter lätta att applicera och alla utskrifter är i full HD vilket gör att pappret ser mycket mer realistiskt ut.

För att skapa en mer hemtrevlig och trevlig atmosfär i Ditt hem kan du använda rustika fototapeter. Vi har så många olika motiv i vår kollektion att du säkert kommer att hitta det rätta motivet för ditt rum. Sådana väggdekorationer passar perfekt i vardagsrummet, men det är inte det enda rummet där du kan använda dem. Rustika fototapeter förekommer också allt oftare i sovrum, kök eller matsalar och till och med i barnrum. Allt beror på din fantasi! Genom att använda originella tillägg som en metalllampa, en kandelaber i gjutjärn eller antika figurer skapar du en mycket originell komposition. Beställ en rustik tapet i non-woven eller självhäftande variant och njut av en elegant inredning som främjar avkoppling.

Rustika fototapeter för väggar

Den rustika stilen undviker överdrifter. Du behöver därför inga tillbehör för att uppnå önskat resultat. En rustik tapet kan fungera som huvuddekoration: placera den helt enkelt på en eller två väggar. Installationen kräver varken tid eller ansträngning. Vi erbjuder mycket hållbara rustika fototapeter som inte är känsliga för mekaniska skador och som inte bleknar på grund av UV-exponering. Ytterligare en anledning att beställa är att bimagos produkter finns i olika storlekar, vilket gör att de kan anpassas till rummet på ett lämpligt sätt. De rustika fototapeterna i vårt sortiment är en garanti för hållbarhet och elegans. Med dem kan du förändra ditt hem helt och hållet. Om du drömmer om en stilfull och samtidigt mysig inredning är du på rätt plats. Hos oss kan du inte bara beställa den rustika fototapet du vill ha, utan även alla tillbehör som du behöver för installationen. På bimago hittar du allt du behöver för en snabb förvandling.