inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Fototapeter eklektiska

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Noble Jade
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Walls of Time
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Majestic Leaves
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Hideout
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Light Dew
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Prehistoric Palm Trees
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Letar du efter en inredningsstil som uttrycker ditt "jag"? Eklektiska tapeter från bimago kan vara en inspiration när du väljer ett tema för hela din inredning! Även om den eklektiska stilen kännetecknas av variation och excentricitet kräver en sådan inredning noggrann planering som ger rummet karaktär och undviker ett kaotiskt resultat. En eklektisk fotomural är ett originellt geometriskt arrangemang, en naturlig imitation av organiska element samt djärva blomstermotiv och abstraktioner inspirerade av naturen!

Eklektisk fototapet

Du kan se design som en lek med mångfald, vilket syns perfekt i vår eklektiska fototapetkollektion i olika färger och storlekar. Den eklektiska stilen fokuserar på en mängd olika motiv, varav de mest populära är blommor, växter och geometriska figurer. Eklekticism är ett bra exempel på en universell stil, så alla kommer att kunna hitta något för sig själva. Eklektiska fototapeter påminner också om olika material, t.ex. tegel eller trä. De är idealiska för att komplettera den minimala eller rustika stilen i din inredning. De fantasifulla kommer däremot att klä ditt hem på ett elegant och originellt sätt.Eklektisk stil fototapeter ser bra ut i alla rum i huset, men inte bara.Eklektiska fotofototapeter är värda att överväga som kontorsinredning, så att du kan ge nytt liv åt ditt utrymme.


 

Eklektisk stil fototapeter

Med eklektiska fototapeter blir dina rum snabbt och enkelt snygga. Du får ett helt annat utseende som väcker gästernas nyfikenhet. Den eklektiska fotofototapeten är idealisk för alla som föredrar väggdekorationer i stort format. Eklektiska fototapeter ger dig en resa in i de fyra sinnenas värld, där du kan beundra landskap, blommor och blad av tropiska växter. Du kan välja färg i enlighet med din smak och njuta av en raffinerad design. Kvaliteten på våra produkter ökar det estetiska värdet, vilket är en annan fördel med denna typ av dekoration. Den eklektiska fotoväggmålningen kan dekorera alla rum, från vardagsrummet till badrummet. Valet är ditt, så vi bjuder in dig att utforska vår kollektion redan idag! Vi är övertygade om att du kommer att hitta fototapeter i eklektisk stil som passar perfekt in i ditt hem.